Paris – dag 2

pariscollage

Jeg havde jo i min lille brandert, bestilt noget roomservice til næste morgen. Der blev banket på døren klokken ti, og jeg modtog en kæmpe bakke, fylt med lækkerier.
Det var en dejlig start på morgenen, og vi var klar til at smutte op mod Sacré Coeur. Kjærsten havde sit kamera med, og vi var klar til at bruge en dag deroppe.

Vejret var ikke helt med os, og da vi stod oppe på toppen af bakken, ærgrede vi os en smule over ikke at ha klar blå himmel og perfekt udsyn, men pyt. Der var så fint, og der stod en gammel romantisk karrusel for enden af den høje trappe.
Gaderne var små og krogede, og der duftede af crêpe. Vi kom væk fra det turistede område, og ned til et lidt mere roligt område. Der var lidt musikbutikker og andre forskellige småbutikker.
Jeg ville gerne finde noglet lækre macarons, men de viste sig svære at finde. Vi gik ned mod operabygningen og inden vi nåede den, fandt vi Lafayette centret. Wow baby der var meget rart (og dyrt) derinde. Jeg købte dog ingenting. Faktisk kom jeg hjem fra Paris med overraskende lidt – når man nu tænker på jeg er mig…

Operabygningen var så smuk. Kjærsten knipsede løs med kameraet, og fik taget en masse flotte billeder af duer, sjove mennesker og bygningen naturligvis.
Vi sad lidt på trappen, inden vi gik hjemad.
På vores vej, kom vi forbi Paul – han havde macarons ! Hurra, og jeg fik en æske af dem. Vi slæbte os hjem til hotellet, mine fødder var efter knap 20 km i Paris’ gader, ret så ømme.

Om aftenen gik vi ud og spiste lidt mad. Vi sluttede aftenen af med et glas vin samt en drink nede i vores kvarter. Efter en god nats søvn, var vi klar til en ny dag. Den skulle desværre starte ret dårligt….

– fortsættes

4 comments
  1. Rikke – åh ja, er du ikke spændt?!

    Emma – jeg kom hjem for en uge siden, men deler rejsehistorierne op i bidder.
    Tusind tak for din ros, og velkommen her til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Rejse album

Jeg har lige bestilt sådan en bogfætter hér. Med alle billederne fra Paris. Det er super smart, og…
Læs mere

Paris – dag 3

Vi vågnede, og besluttede os for at indtage morgenmaden på den lokale café. Jeg havde en stak postkort…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Oui oui

Jeg er skam kommet hjem, skal bare lige “boble” af efter al den romantik, champagne osv. Der er…
Læs mere