Hverdagsbolleri

I går blev der bagt, i det ganske danske blogland, så da jeg stod op i morges, havde jeg virkelig lyst til at bage. Ak, der var intet gær at finde i hjemmet, så jeg måtte vente til senere.
Nu har jeg så til gengæld også været flittig, og det blev til en portion grove boller af ølandshvede, spelt, squash og græskarkerner – tilsat ekstra fiber – , samt 12 pølsehorn af lige dele spelt og hvedemel. Pølserne er de gode fra Hanegal, og jeg håber at hornene blir’ godkendt af Kjærsten, som vist er ret så pjattet med lige præcis dette bagværk.

Om et kvarters tid, er efterhævningen ovre, og den første plade ryger ind. Jeg ser frem til en lun bolle, med en skive ost. Mums, det blir’ lækkert.

5 comments
    1. Håber du snart har risengrød at sætte tænderne i, Liselotte 🙂 Ellers må der da være flere af dine onsdagsboller tilbage ?

      Bolleriet var en fornøjelse, og gentages gerne :o) – også med ost!

    1. Ha ha, ser pakken for mig “Kat fra Hanegal – i lammetarm” …. 😉 Men de laver nu bortset fra det, nogle ret lækre pølser og pålæg, Hanegal.
      Måske O tar’ et pølsehorn med til dig i morgen, hvis ikk’ han selv vil spise dem allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere