Boligdrømmeri

Det er ingen hemmelighed at Kjærsten og jeg, kigger på hus. Man kan også kigge længe, før man finder noget. Vi har holdt øje med boligmarkedet et års tid nu, og der er ikke den store udskiftning.
Kjærsten er ikke helt ligeså afhængig af København, som jeg er. Jeg vil meget gerne være i cykelafstand, og føle at jeg ikke kommer for langt væk fra min vennekreds. Men så hedder det pludselig også næsten kun Vanløse, Valby osv.
Det er ikke meget hus vi kan få dér, i forhold til hvis vi fx. søger bolig længere nordpå. Det er vildt så store prisforskelle der er. Hvis vi fx. ville bo helt oppe i Helsinge, kunne vi få tre længer og to hektar, nyistandsat landidyl, for 2/3 af den pris vi kan få et hus med fem værelser og en frimærkehave, i Vanløse…

Det må jo gerne være et hus, hvor vi kan bo de næste ti år.
Heldigvis har vi ikke så travlt. Vi kan godt bo her, med en spunk i et godt stykke tid. Det er først når vi er trætte af at dele soveværelse, det er på tide at komme videre.

10 comments
    1. Det er rigtig hyggeligt at kigge på boliger. Jeg ville finde det helt perfekt at ha’ højt til himlen men stadig kun en spytklat fra Vesterbros caféer 😉 Man kan desværre ikke få det hele :o)

  1. Det er vanvittig viktig å få bo der man vil. Husets størrelse og beskaffenhet er mye mindre viktig enn dets plassering. Da jeg en gang for 26 år siden var i din situasjon, med en liten baby i magen, begynte vi å kikke på hus. Vi ville bo i sentrum, det skulle være en enebolig, den skulle ha hage og den skulle ligge ett av to bestemte steder. Det tok oss tre år å finne huset. Da vi fant det var det alt, alt for dyrt, men vi kjøpte det likevel og spiste heller havregrøt en periode. Og så til konklusjonen: Det ble en lykke! Her var våre venner, vårt miljø, vår trygghet. Vi bor her ennå, og kunne ikke tenke oss å flytte noen sinne. Dette er vår bitte, lille plass på jorden.

    Lykke til med jakten, Therese.

    1. Du har helt ret, Hege.
      Vi kigger efter en grund, der er stor nok, og at husets ydre rammer er i orden. Det invendige, har vi tid nok til at rode med.

      Placeringen er super vigtig. Både af hensyn til børn, men også vores eget sociale liv. Vi er tålmodige, og håber at det rigtige dukker op, inden længe :o)

      Hvor er det dejligt at du og Thv, fandt det perfekte hus !

  2. Jeg er enig med dig og Hege i at beliggenhed er rigtig vigtig. Jeg har selv oplevet venner flytte langt væk fra hovedstadsområdet, og som du selv siger – man mister nærheden. God jagt!

    1. Ja, det gør man jo desværre. Jeg har en veninde der bor i Lyngby, og selv om det er et S-tog væk, er det sjældent jeg er der.
      Nu har hun lige været i Australien i 3 måneder, og jeg har da savnet hende rigtig meget, men tvivler på at jeg havde besøgt hende de sidste 3 måneder… Vi ses mest, når hun alligevel er herinde i byen.

      Det vil jeg nødigt ha sker for mig, at mine veninder glemmer at jeg eksisterer 🙂

  3. Her kigges ogsaa paa hus og jeg ville bare oenske jeg kunne vaere tilfreds med at bo i det ydre London, for der faar man ogsaa en HEL del mere for pengene, men jeg gider simpelthen ikke bruge mit halve liv paa at rejse til og fra arbejde – og den slags dovenskab koster knapper! Fortsat god jagt. 🙂

    1. Ønsker I jer mere plads, Tina ? Jeg synes ellers I bor dejligt :o)
      Men ja, kan sagtens forstå at du ikke gider bruge for meget tid på at rejse !!
      Tak :o) Vi jager videre. Hi hi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere