Møbeldrømme

På søndag, skal vi igen ud at kigge på huset. Vi tar’ “vores Morten” med, ham der har lavet vores bad, gulve m.m. herhjemme. ‘Kæft det er spændende, altså.

Jeg sidder og nyder at Spunken sover, og drømmer om de møbler jeg gerne vil ha’ i det nye hus.

Rundt om spisebordet, må Wegners y-stol, gerne stå. Jeg kan da sagtens “nøjes” med fire…. hø hø. Spunken skal jo også sidde godt, så han må da gerne få Wegners børnemøbelsæt.

Jeg har sgi en forkærlighed for Wegners møbler. Gyngestolen, der pryder lejligheden, er også af ham, og jeg kunne i det hele taget gå amok, hvis jeg kom forbi et gratis ta’selv’Wegner’møbel’bord…

Et spisebord, har jeg dog svært ved at finde. Vi har et udmærket Ikea bord, men det er efterhånden ret gammelt. Jeg trænger til noget nyt at se på, men på den anden side, virker det fint, så mon ikke det flytter med?

Ligger du inde med et link, til et fedt spisebord, der ville passe til stolene (så jeg kan drømme videre i min indretning). 🙂

11 comments
  1. Åh ja, jeg er også Wegner-fan. De y-stole har jeg drømt om i et halvt århundrede. Sådan føles det i hvert fald 😉 Jeg har også sagt til min mand, at jeg ‘da godt kan nøjes med 4 til en start’, men jeg ved ikke om det hjælper 😉 Fine er de i hvert fald!

    1. Tak, Margit. Benene er ikke lige mig, men pladen er ret fin, og sådan lidt rå i det.

      Reolerne er superfede, synes jeg, så dem kan jeg godt forstå at du ønsker dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere