Nok action for i dag

Pyha, vi er helt groggy.

Formiddagen, gik med at gøre klar til fremvisningen. Vi er et ret godt team, Kjærsten og jeg, og vi fik shinet hele lejligheden op. Der blev købt friske blomster, frisk frugt til frugtskålen (et par knaldgule ikkeøko-bananer, der kunne dække over de knap så gule men økologiske-bananer….)og kværnet kaffebønner og lavet kaffe så der duftede skønt.

Tyve minutter i et, pakkede vi os sammen, og trillede en tur. Spunken faldt i søvn, og vi kunne nyde en trilletur, med varm kakao “to go”.

Mægleren, ringede os op, og lød meget positiv. De havde syntes godt om lejligheden, og var måske interesserede. Nu skal de vist regne lidt på det, og så vender de tilbage.
Med tanke på at det var vores første fremvisning, synes jeg da at det er meget godt klaret, med sådan en tilbagemelding. Fedt!

Nu skal vi ikke andet, end at sidde på vores bagdele, i sofaneseren, og nyde at alle flader omkring os er rene og fine. Det er lige til at klare.

9 comments
  1. I er blærede, er I. Kaffe på kanden og frisk frugt.. Det har jeg så aldrig oplevet noget af, når vi har været ude og kigge på hus… Øv!;)
    Jeg håber snart, det er solgt. Så slipper du også for al den rengøring;)

    1. Lad os se, Sussi, om det er noget vi får gjort hver gang 😉 hi hi. Men det føltes godt, at sørge for det lille “ekstra”.

      Ja for pokker. Rengøring og oprydning, er ikke sjovt – godt man skal bo i hus med kælder…til alt det l*rt man har… 😉

    1. Ej, hvor ærgerligt, Lene. Så må I kommer her forbi til en kop, næste gang I er ude at kigge, medmindre I er færdige? Jeg må indrømme jeg ikke helt har fået fulgt med den seneste tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere