Varme til vinteren

20121115-100653.jpg

I går blev et tårn ovntørret (miljørigtigt) birkebrænde, leveret til matriklen. Her til morgen, har jeg slæbt en lille smule ind, og det pynter så fint med den lyse bark. Så kan det være Kjærsten må pukle lidt i weekenden, så vi kan få mere brænde ind 😉

Vi havde optændingskursus og skorstenstjek af skorstensfejeren forleden, så alt skulle være helt fint.
Ved du hvordan man tænder rigtigt op? Vi blev klogere, og ved nu at man skal tænde op ovenfra og ned, ligesom et stearinlys. Du kan se vores skorstensfejers video her:

Nu skal der arbejdes et par timer i butikken, og så kommer min veninde forbi til en kop kaffe og en bid brød, inden der skal arbejdes endnu mere. Der er knald på, og der blir’ taget både billeder og lagt nye varer op. Det ender med at jeg blir’ helt god til det med at ta’ produktbilleder 😉

2 comments
  1. Jeg har lært, hvordan man tænder op i en ovn – både fra tv og af vores skorstensfejer. Det dur bare ikke for mig. Sikkert fordi vi aldrig har de fine pinde, som de professionelle tænder op med. Vores optændingspinde er krogede og i alle (u)mulige størrelser, som ikke kan placeres så fint, som på videoen. Jeg bruger også en optændingsbriket, så der er fuld knald på med det samme – og ingen røg fra skorstenen.
    Hvor er det dejligt for dig og Spunken, at I skal en tur til Norge. Synd at kæresten ikke kan tage med. Har din mor ikke mulighed for at tage med jer? Det er godt nok meget, du skal holde styr på alene. Men jeg tror, du er en sej pige og sagtens klarer det.
    Hvor er det et sødt billede af dig og Spunken, der er kommet på siden 🙂

  2. Det må være noget så hyggeligt at have brændeovn 🙂
    Jeg er imponeret over alt det du virker til at nå – hvor bliver det dejligt for dig med sådan en Norgestur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere