Klistermærkeshopping og et bette tilbud

20130217-105002.jpg
Lidt billeder fra de sidste par dage, der har stået på leg i haven, valentines roser fra Kjærsten og en forelskelse i de smukke Camelia de har nede ved Vanløse station. Jeg er sikker på det ville være smukt med et par stykker af dem ude på terassen.

Spunken sover, efter en hård tur i Netto. Jeg opdagede på vej hjem, at han havde været liiige langfingret nok og rapset en Lux håndsæbe med camille og jojoba… Havde han nu sagt at han havde tørre hænder, ville jeg gerne ha’ købt den til ham 😉 Så nu skal der holdes øje med Spunken-Ingrid, for fremtiden…

Jeg sidder på Etsy og handler fine prismærker i “Paper and Present”-shoppen. Hvis du ikke kender den, så kig lige ind. De har så mange fine ting og til gode priser.

I morgen smutter jeg ned i butikken, og tar’ nogle flere mål. Jeg skal også ha’ hængt et skilt i vinduet, så man kan se at hvilken butik der åbner.
Der er malet og lakeret gulve, og nu skal vi se at rykke med hyldeophæng, butiksdisk-køb og diverse. Hvor er det spændende 🙂

Når vi nu taler om butikken, kan du forresten i dag, spare 20% på alle varer fra Rudolph Care. Du skal blot indtaste koden “weekend7” i indkøbskurven.

I eftermiddag, skal Spunken og jeg til fødselsdag hos Tante Mette. Jeg ser frem til lagkage, boller, te og godt selskab. Spunken kommer forhåbentlig til at charme alle damerne – eller også går han i håndtaskerne og lister værdier ned i lommen….

Du ønskes en dejlig søndag.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om