Pinse, havecenter og en lækker date

20130519-203938.jpg

Endnu en skøn dag er gået. Efter en formiddag med masser af regn, så det sort ud med havearbejde. Så hvorfor ikke ta i havecenteret i stedet.

Vi kørte op til Plantorama i Hillerød. Spunken og jeg, gik ind mens Kjærsten kørte et smut i den nærliggende Bauhaus. Fin fordeling 😉

Efter en runde i deres afdeling med udendørsplanter, spurgte jeg Spunken om han ville med på café. “Jaaarj” var svaret, så sådan blev det.
Han pegede på hindbærtærten, jeg fik kaffe og vi skålede i vand. Det er sjældent jeg har hygget mig så meget på en café.

20130519-203953.jpg

Kjærsten kom og hentede, men jeg skulle lige bruge hans “manpower” tomat nappe en parasol med i min ellers ret fyldte vogn. Jeg havde nået at fylde den med figen, tagetes, pelargonier, akelejer, chokoladeblomst, stokroser, jord, potter og nogle små fine blå blomster.

Spunken fik også lige lov til at kigge lidt i afdelingen med kæledyr, og jeg var som altid lige ved at ta en kanin med hjem i lommen. Sådan et par små med lange ører. Nårhhh.

20130519-204036.jpg

Nu er Kjærsten ved at putte en lettere utilfreds Spunk.
Jeg har plantet lidt af blomsterne i krukker, og nu vil jeg holde fri resten af aftnen. I morgen lover de sol igen, så da skal de sidste indkøb i jorden.

20130519-204155.jpg

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om