Max-træning

I går, var vi igen til hundetræning. Denne gang på fortsætterholdet, og mon ikke lige vi fik vores sag for, Max og jeg.

IMG_9967

Ingen hyggelig sidde i rundkreds, mens træner fortæller, men hardcore træning fra start til slut.

Vi skulle gå fri ved fod, lave zig-zag mellem ben (havde vi aldrig prøvet før), sitte, plads, bliv, lave 8-tal (havde vi heller aldrig prøvet før) og dække mens jeg gik væk (vi har heller ikke lært at dække, fordi vi rykkede på fortsætter før tid). Men det gik GODT !
De fleste øvelser, var uden snor. Lidt farligt, synes jeg, men Max tog det i stiv arm og gik fint ved fod. Selv da vi skulle zig-zagge mellem alle de andre hunde, uden snor, gik han fint og kiggede op på mig.
Han var meget træt, efter 35 minutter, men det var de andre også. Så vi holdt tidligt, og så drak Max ellers en halv liter vand.

Nu har jeg købt en klikker, som vi træner lidt med ude i haven. Han syns det er temmelig underligt, men jeg tror hurtigt han fanger det. Vi har rigtig mange lektier for til på søndag, så der skal virkelig trænes. Klik-klik-klik.

I aften skal vi til en helt anden form for træning. Ringtræning.
Max har en fin stamtavle, og jeg synes det kunne være sjovt at prøve ham af på en udstilling. Dog er han 100% engelske linjer, og i DK er der vist en forkærlighed for de amerikanske-blandede linjer, med knap så meget pels og større hoveder. Nu må vi se, hvad de siger til ham i aften.
Jeg synes jo uanset at han er den smukkeste colliehvalp i landet, og dét er det vigtigste.

Det er bestemt ikke kedeligt at være hundeejer 😉

Nu vil jeg ta’ arbejdshandskerne på, sætte Max op på et bord, og gå i gang med at børste, trimme og vaske. Dét kommer han sikkert til at synes er såååå sjovt (not).

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om