Når man egentlig helst vil være brandmand

IMG_9963 2

Spunken skal være storebror ! Det bli’r sidst i oktober, eller start november. Alt efter om Gajolen har samme fornemmelse for tid, som sin storebror.

Vi glæder os til endnu en kylling i flokken. To børn, hund, hus og hinanden. Så kan vi da vist heller ikke ønske os mere.

Den største omvæltning bli’r nok at gå fra at være enebarn til at være den ældste. Vi har snakket en smule om det, Spunken og vi. Det han allerhelst vil lige nu, er at være brandmand.
Godt der er lang tid til storebror-rollen, så han kan nå at ønske sig et brandmandskostume i fødselsdagsgave 😉

Nu har vi mange måneder til at glæde os, til at ordne de “småting” der skal ordnes i huset og til at finde en barselsvikar til butikken – nå ja, og det kan være jeg kan nå at strikke den der vest, som jeg begyndte på for 100 år siden, til Spunken. Ha ha.

IMG_9958 IMG_9961 IMG_9962

16 comments
  1. Min søster er noget ældre end mig og hun stod en dag og kiggende ned i vuggen, rulle lidt med øjnene og konstatere tørt; “hvor havde vi det godt inden vi fik hende, mor”.

    Heldigvis kan man blive både brandmand og storebror 🙂

  2. Det er nogle dejlige billeder af den kommende storebror. Smart, at man kan få en bluse, hvor det står hvidt på blåt 🙂
    Det var en rigtig glædelig nyhed – stort tillykke til jer 🙂 Og tillykke også med Sikka’s 1 års fødselsdag!

  3. Åhhh,stort tillykke søve ven. 🙂 Det bliver så dejligt for jer alle og jeg er sikker på at Spunken også synes det er sjovt, når først den lille er der. For så forstår han helt sikker bedre. 😀

  4. Hjertelig tillykke – Det bliver så vidunderligt for dig/jer.
    V-V-V(Villa-Volvo og Vovse) og nu meget snart 2 børn og 2 voksne = kernefamilie.
    Ønsker dig/jer et dejligt forår, sommer og efterår, med det lille voksende frø

  5. Gratulerer!

    Min svigermor fikk tre sønner. Min mann er den eldste. Hun fortalte at hun begynte å strikke en genser da hun var gravid med den første, og at den heller ikke ble ferdig til den tredje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om