Fine fødselsdagsgaver

finegavenJeg havde en skøn fødselsdag i lørdags, og blev begavet til den store guldmedalje.

Fire frokosttallerkner i det fine stel “Hvid Elements”, fra Spunken, Max, Gajolen og Kjærsten samt fire middagstallerkner i samme serie fra svigerforældrene. Jeg havde slet ikke regnet med at få noget fra Kjærsten, for jeg fik jo en skøn middag (som jeg endnu ikke har skrevet om, trods en masse smukke billeder og en stor oplevelse) på en gourmetrestaurant i Skagen, tilbage i Juni.

Da min mor kom ind på besøg i går, havde også hun gaver med. Jeg fik en fin strikkebog med gode forklaringer på noget af alt det jeg slet ikke forstår, graviditetsstrømpebukser og et S U P E R smukt billede. Hun har malet en akvarel på ca 50×70 cm, med motiv af en fin plante. Det er vist en af de hippe “Instagram-planter” for tiden, og jeg havde forelsket mig i et billede, som desværre var i sort/hvid. Dette er endnu smukkere, og jeg glæder mig til at det kommer op at hænge. Det skal ha’ en træramme, tænker jeg. Måske en egetræsramme. Jeg ta’r billedet med ind til en rammemand i løbet af ugen, og ser hvad de kan finde på.

Så det har været helt ok at fylde 33, synes jeg.

Nu er der ikke flere fødselsdage der skal fejres, før Gajolen kommer til verden. I dag har jeg været til scanning, og han vejer nu 1820 gram. Det er kun 5% under gennemsnittet, så han kravler da deropad i vægt. Ellers var alt godt, og jeg blev målt, vejet og fik taget blodprøve.

Det sidste var lidt en øv-oplevelse, for det var samme mand som tog blødprøven sidst. Da endte jeg med et kæmpe blåt mærke, som først gik væk efter 3 uger. Jeg synes ellers jeg er blevet ret skrap til at gå til læge og at blive stukket, efter jeg i lang tid har kæmpet med lægeskræk, men i dag knækkede filmen for mig. Efter at ha’ hulket og forklaret ham at jeg IKKE ville ha’ at han udførte blodprøven, kaldte han heldigvis på en garvet dame, som tog en fin prøve, og med lethed fyldte de tre glas der skulle bruges. Pyha altså. Nu satser jeg på at jeg ikke skal støde på ham en 3. gang derude….

Processed with VSCOcam with s2 preset

8 comments
  1. Der er virkelig et meget smukt billede din mor har malet. 🙂 Og jeg tror det vil gøre sig rigtig godt i en egetræsramme.
    I det hele taget er det nogle rigtig dejlige gaver du har fået. 🙂

  2. Jeg er også vild bed billedet din mor har gjort. Dejlige farver. En fornøjelse at blive forkælet. Og det fortjener du 🙂

    Det med blå mærker efter en blodprøve er så meget øv, for mig er det ikke altid hvem der skal tappe mig,men dagen hvor jeg skal tappes på, det er så meget øv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere