Allerede den 4. søndag

Spunken og jeg, har lige set Pyrus. Vi er allerede i “ferietid” og Spunken får lov til at være oppe lidt længere – og vi sover længere end vi plejer. Ingen børnehave vi skal nå i tide, og intet kontor Kjærsten skal nå til. Den eneste der ikke holder ferie, er Max. Han vil på sine tisseture til samme tid som han plejer, ellers så starter klynkemotoren og de våde brune hundeøjne 😉

I dag fik jeg pakket alle julegaverne ind. Der er både gaver til Max, Gajolen, Spunken, Mårmoar, Kjærsten og så hele den jyske svigerfamilie, som Spunken og Kjærsten ta’r over til den 26. december.

I morgen starter juleferien for alvor. Vi skal først til frokost hos min svoger, og senere kommer mårmoar herhjem. Vi glæder os alle til juledagene, og efterhånden er der også ro i mit hovede. Jeg gider ikke bage mere, eller forberede andet end hyggelige ting. Julemenuen blev leveret i dag, lige til hoveddøren. Jeg har købt det hele hos Aarstiderne, og det er i dén grad den klogeste beslutning her med to små børn og lidt for meget at se til. Jeg slipper for at stå i slagterkøen efter den bedste and, og løbe fra butik til butik efter et glas ribsgelé.

IMG_7478

Nu kan årets længste nat komme an, og julen også for den sags skyld.

4 comments
  1. Aii, det var jeg slet ikke klar over man kunne, altså bestille sådan en kasse. Det vil jeg da huske til næste år, for helt ærligt, så gider jeg ikke jagte rundt for at finde de gode råvarer her op til jul. Hvor lang tid i forvejen bestilte du den og hvad er ca. prisen?

    1. Vi har købt en kasse til 6 personer (for resterne dagen efter, er de bedste), og den kostede 1100 kr 🙂 Jeg bestilte den en uges tid i forvejen, men man kan bestille dem ca 3 uger før jul. SÅ smart. De har også en nytårsmenu der ser ret lækker ud.

      1. Jeg sørger også altid for at have rester, det hører ligesom med. 1100, det er faktisk en rigtig god pris, for så lækre og gode råvarer. 🙂 Tak for tippet, nu ved jeg hvor jeg skal handle næste år. 😀

  2. Fantastisk ide. Al den tid vi bruger på at løbe fra “Herodes til Pilatus” for at købe friske og lækre råvarer. Så lyder det billigt (på godt jysk ikke så ringe endda)
    Skal jeg fejre jul vil jeg huske dette, jeg har jo ikke en vildt stor fryser (3 skuffer), så købe ind på forhånd har jeg ikke mulighed for, hvilket jeg gjorde da jeg boede med børnenes far. Vi opfostrede selv ænder og grise, havde så meget så vi tjente vores eget forbrug hjem i kød.Det mærkede jeg tydeligt da jeg flyttede for mig selv :-). Og det har gjort jeg stiller store krav til mine råvarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere