Sluk lyset!

IMG_9736

Spunken råbte “sluk lyset!” i morges, da vækkeuret ringede. Eller dvs. vækkeuret snoozede. Jeg er træt for tiden, og når uret ringer klokken 7, udsætter jeg pinen et par gange.
Havde det været op til Spunken, ville han nok sove til klokken 9. Det gjorde hans lillebror næsten, så i morgen glæder jeg mig til at der er “flydedag” i børnehaven, og ungerne kan komme når de vil 😉

Tænk at drengen der nægtede at sove, nu er blevet en syvsover.

Der er tændt op i kakkelovnen, og Gajolen ta’r sin formiddagslur. Jeg har talt med min mormor i 70 minutter. Så er det norske sprog også blevet rørt i dag, og mormor har fået snakket lidt. Hun bor alene ude på en ø, og jeg har ikke været deroppe i to år nu. Jeg leger med tanken om en familiekøretur til sommer, så Kjærsten kan møde hele familien. Det ville være så skønt, men der er lige nogle ender der skal gå op først. Bla. hvordan man får proppet tre voksne og to barnesæder med børn ind i en Ford Focus. Nå ja, og så alt oppakning.

IMG_9690

Det er hyggeligt at sidde og kigge på billeder fra da Spunken og jeg var deroppe i efteråret 2012. Han var godtnok lille, men jeg husker det som nemt at ha’ ham med. Han hyggede sig med Oldemors cd-afspiller, og han nød at spise vafler med “rømme” eller “brunost”. Brunosten spiser han stadig. Så sent som i morges, bad han om en bolle med brunost. Der var udsalg i Netto for nogle uger siden, så jeg fik ostene til en 20’er. Der blev hamstret, for de kan holde i mange måneder.

Resten af dagen skal gå med lidt forskelligt praktisk, og måske noget strikketøj. Gajolen skal også leges med, og pludselig er klokken mange og Spunken skal hentes. I eftermiddag vil jeg ta’ ham med på legeplads, hvis vejret holder tørt. Så kan han krudte lidt mere af, inden vi skal hjem, og derved forhåbentlig sove længe i morgen.

IMG_9678

3 comments
  1. Urgh. Fra den ene Ford Focus-ejer med to børn til den anden. God fornøjelse. Det bliver en skæv ryg, der kommer til at sidde mellem autostolene!

    Når det så er sagt kan du komme langt med en tagboks.

  2. Lille P bør vel sidde bagudvendt på forsædet – og Spunken er ved at være stor nok til en selepude, så er der sagtens plads til to voksne ved siden af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om