Holdt så meget af dem, sov med dem om natten

IMG_8715Spunken fik et par hovedtelefoner, da vi var inde i byen i torsdags. Det har længe været på listen over hvad jeg ville købe til ham, for om eftermiddagen når han kommer hjem fra børnehave, ser han gerne et par afsnit af en eller anden serie på iPaden.
Han er SÅ glad for dem, og vil enda gerne sove med dem om natten – men der kommer de ned på natbordet at ligge, og så har han pænt spurgt de sidste par morgener om han må sidde og se lidt i sengen, med hovedtelefonerne på, inden han kommer ned til morgenmad.

Lyden er i øvrigt rigtig fin på dem, så det ikke er helt “paplyd” man udsætter sit barn for. Ret vigtigt hvis du spørger mig. I øvrigt kan de ikke skrues højere op end et par og firs decibel, så de kan ikke skade barnets ører.
At de så er med Minions, er en ekstra ekstra bonus.

Gad vide om han ville være lige så glad for dem, hvis han forstod at vi synes det er mindst ligeså dejligt at slippe for at høre på tegnefilm ? 😉

 

Indlægget indeholder affiliatlinks. Læs mere om min reklamepolitik lige her. 

6 comments
  1. Aii hvor er de fine og jeg kan da godt forstå at han er glad for dem. 🙂 Jeg kan huske da Christian var lille og sad i Winter Cykelvognen til og fra børnehave, der nød han at sidde og høre Bamse & Kylling båndet på walkmanden, mens jeg cyklede derud af, i sne og regn. Ja, det er vist en anden tid nu… hvem tænker på walkman nu til dags.

    1. Det kan du ha ret i 😀 Spunken leger ofte med mormors stereoanlæg, hvor der er kasetteafspiller i. Tror ikke der er mange på hans alder (eller helt op til 20’erne) der kan sætte et “bånd” på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om