På med positiv-hatten

IMG_8943
To drenge i strik – hjemmestrikket af min søde faster og ligeledes søde mor. Det er guld vejr med strikkegaver.

Næsten to fulde uger, nåede Spunken at være i børnehave. Minus vores ture til børnelæge og sådan, men ok så 7 hele børnehavedage inden han igen blev ramt af sygdom. Først hoste og feber, i fredags og så en væskende finger som nu har udviklet sig til en betændt feber – børnesår. Jeg har set opslagene i børnehaven om børnesår, og ved også at eksemfingre er ekstra udsat. Nu er han sat i penicillinbehandling, og så krydser vi fingre for det ikke smitter os andre – og det holder sig på Spunkens lillefinger og ikke andre steder.

Det er godt nok liiidt svært at beholde ja-hatten på, ing’..

MEN – det er mit alltime favoritvejr udenfor. Jeg elsker sne og frost, så i dag trillede jeg en tur da Gajolen skulle sove. Solen ramte næsetippen, og den trælse formiddag blev varmet væk.

Nu ser jeg frem til en uge med Spunken hjemme – vi må hygge med lego, puslespil og farvebøger. Jeg skal også passe butikken, udfylde bryllupsside, skrive bryllupsinvitationer og rydde op i pulterrummet. Spunken må hjælpe mig der han kan – og så kan det være ugen alligevel ender med at blive hyggelig.

Torsdag skal jeg ned at prøve brudekjole….jeg tror jeg rykker det til næste uge, og prøver at lade være med at trøstespise 3000 ekstra kalorier i form af kulhydrater, dagligt, fordi jeg har ondt af mig selv og at der skal blive ved med at være modvind på familiens cykelsti.

Nu er der lasagne (og den er med ægte pastaplader, for jeg tænker jeg går i gang i morgen med det dér kulhydratforskrækkelse), som jeg håber jeg kan få Spunken til at spise. Han har ikke rigtig villet ha noget hele dagen, men hvis man er lidt klattet og fuld af betændelse, er det nok heller ikke lige mad man tænker mest på.

IMG_8914

3 comments
  1. På med ja hatten, trods sygdom. Børnesår okay, det kan ramme alle, og der var en advarsel oppe om det. Godt du kan få det koordineret med et sygt barn hjemme, Det er svært når begge forældre er udearbejdende og bedsteforældrene lige så, samt udfordringer med geografiske afstande.
    Forsøger lige at finde de lyse sider, Det er jo øv at være ramt af sygdom, håber virkelig han fik lidt lækkert aftensmad.
    God bedring og masser af healende tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere