I øvrigt blevet licensbetaler…

I går, kl 19…det banker på døren. Jeg tænker: Nå Kasper må ha glemt sin nøgle, eller have hænderne fulde eller et eller andet. Jeg går ud og lukker op. “Halløj, fra Licenskontoret har du TV??” Hmm tænker jeg, skal jeg sige ja eller nej?? Siger ja, efter at ha kommet i tanke om at høj “Nyhederne” lyd fra stuen ikke kan bortforklares med røverhistorier, så ender med at jeg skriver under på grøn seddel og kan se frem til at få regning på maaaange penge. Fik dog overbevist manden om at det var første måned jeg
havde tv….

Giver den et par måneder som tv-licensbetaler, og nedgraderer til radiolicens..

Hva er det man betaler 170 kr om måneden for? De fantastiske dokumentarer på DR2? Jeg betaler jo også for kabel! Synes det skulle være frivilligt. Eller at man kunne melde DR helt fra! Ser det alligevel aldrig. Kun “Hjemmeservice” og en sjældent gang den spændende film de har 1 gang om måneden.

2 comments
  1. Man kunne også nøjes med en måned eller sårn.. og så ringe og pænt sige at I har solgt tv’et for det passede ikke ind i jeres alternative levevis – eller en eller anden lille bortforklaring..

  2. Gør som jeg – betal for licens og kabel, og luk ALDRIG op for lortet.
    Det kalder jeg at straffe dem.
    Gnæk.
    Hende i Drømmehuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om