Fagre nye verden min %R##ؤ(/V&

Her sidder jeg så. Med det splinternye nodeprogram Sibelius 4, som jeg endda lige har været på kursus i, og nu skal jeg til at lave lektier. Skal lave alt-for-mange stemmigt blæser-arrangement til på fredag – hvor det skal fremlægges MED blæsere….og MIDI keyboardet virker IKKE!!!! Hva så? Der er 2 muligheder.
1) Lave dobbeltarbejde, sidde ved “stationært” klaver og skrive alting i hånden, for så at klikke det hele ind i Sibelius med musen.
2) Håbe på at Kasper får det til at virke, og stå MEGET tidligt op i morgen og lave det.

….hmm, svært…

Er i øvrigt rigtig glad for alle den dejlige ros for min julehistorie! Hvis ingen skriver videre på historien i løbet af stafetten, skriver jeg selv en afslutning den 20. eller deromkring. Hvis nogle af de sidste på stafetten allerede ved at de vil skrive videre på den, så sig endelig til.

Er i øvrigt i syv sind. Har købt en julestjerne, og har sat mig for at den denne gang ikke skal tabe alle bladene. Har researchet på nettet, men det står nogle steder at den ikke skal ha gødning og på andre steder at den skal ha gødning. Der står også at den skal stå køligt OG der står at den skal stå i minimum 20 grader…..???!! Hva siger i ?

Har i øvrigt ikke været i fitness center i 4 dage! Har dog undskyldninger, Mette er ved at lave eksamensopgave og Line har tandpine….ved godt at det er dårlige undskyldninger…men….skal se at liiige stramme op de næste 3 uger hvis jeg skal nå de minus 10 kg inden nytår!

Modtog julekortene fra Liselotte i dag. De er flotte!! Bestil dem selv hvis i ikke liige har fået lavet julekort endnu.

Hvorfor er det i øvrigt sådan at hvis man har travlt, og lige skal nå at handle – ender man ALTID i den kø der tar længst tid? Den hvor dankortet lige pludselig ikke virker, hvor stregkoden skal tastes ind, hvor medarbejderen er nu eller hvor den der skal betale skal brokke sig over fejl på bon??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om