2 In Ikke kategoriseret

Så gik det jo alligevel


Blæserarrangement for 4 stemmer (trompet, alt saxofon, tenor saxofon og tuba) er i hus – OG fremlagt. Mødte i dag kl 12 til fremlæggelse. Der manglede an alt sax, så tenoren var nødt til at lægge det op. Det lød fantastisk! Havde lavet 4 stemmeigt arr. af “Have yourself a merry littke christmas” Det lød dejligt! Var helt glad da jeg var færdig. Efter midi keyboard krise, havde jeg ellers regnet med kæmpe fadæse.

Efter det skulle jeg ned på Musikhøjskolen i praktik. Børnerytmik først med 4 årige og bagefter med 6 årige. Det var sjovt! Rasmus (min klassekammerat) og jeg var med til det hele – inklusive trillebør og kolbøtter.

Her i aften har Merete været forbi og “lamme den” med mig. En gang om måneden forsøger vi at ses, og spise lækker mad med lam sammen. Jeg havde lavet lammekoteletter, humus, tatziki, “butterdutter” og bulgursalat med artskok og peberfrugt. Mmm, det var lækkert.
Merete havde lækker vin, orkidé og en mistelten ( !!!! ) med! Har hængt den op, så venter på masser af fantastiske kys!

På et tidspunkt bad hun om en “mellemtid” hun skal til Roskilde, og den var 01.00 !!! Vi troede den var 23, så babubabu ud af døren og afsted. Sådan er det når man har dejligt selskab, tiden flyver afsted!

Nu kommer min dejlige kæreste snart hjem, og vi skal sove (rødvinsrusen ud)

Skal tidligt op i morgen, skal først hjem til Carolina som skal hjælpe mig med oversættelse af 2 sange, og bagefter øve med mit band. Har jo eksamen på mandag. Men ferieeeeeeee kl 15 !!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina
  søndag 11. december 2005 at 20:27

  ANALT sax?????

 • Reply
  Therese
  søndag 11. december 2005 at 21:27

  Ups, EN ALT sax sku det være, men ladre den stå – ret sjov fejl når det nu skal være…..

 • Leave a Reply