Endelig Juleferie

Eksamen er ovre. Den gik godt. Lutter ros og brugbar kritik på den gode måde. Ahhh, det er skønt! I morgen skal jeg synge til 2 andres eksaminer og fredag skal jeg synge til Kaspers eksamen. Men det er ok, det er jo ikke mig der er “på”.

I aften har jeg pyntet vores skønne juletræ. Det er super flot. Synes der mangler lidt elektrisk lys, den kæde vi havde fra sidste år er ikke lang nok i år 🙂
Har også fået skrevet den første håndfuld julekort. Købte i Netto sådan et sæt med lak og segl. Det er rigtigt fint som afslutning på julekortskuverten.
Fik også købt de fleste julegaver i dag. Mangler faktisk kun småting og gaven til Kasper. Den er i øvrigt svær. Har for første gang INGEN idé om hva han skal have i julegave….manden har endda skrevet ønskeliste, men ønskerne er ….enten dyre eller kedelige….men det er jo trods alt nogle han ønsker sig. og så er det vel ligegyldigt om jeg synes de er kedelige?!

Har tænkt på at prøve kranio-sakral-terapi pga mine nakkespændinger. Er der nogen der har erfaring med det??

1 comments
  1. Fan-TAS-tisk! Godt gået, min egen. Tænkte nok at det ville gå godt – din stemme er jo helt eminent.

    kraniosakral terapi lyder altså meget mærkværdigt og lidt farligt…Det bliver spændende at høre mere (nej jeg gider ikke google det – vil hellere høre dine kommentarer)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om