Det var så den dag

Startede godt, dagen. Tog ikke i skole pga hoste. Fik istedet ryddet en masse op. Vasket op, vasket tøj, tørret støv, båret juletræ ud. Skulle så støvsuge langt spor af grannåle op, men hov! Hva var det? Mand der støvsugede sidst havde så lige glemt at fortælle at han havde støvsuget kuglepen op – som så blokerede hele slangen, så den ikke kunne suge! Nå…feje feje feje gran i små sirlige bunker, med gulvskrubbe.

Så kom en af mine sangelever, Anders. Nyder at ha sangelever. Det giver mig en masse erfaring og stof til eftertanke. Det gør selvfølgelig også en hel del ved mig at høre dem udvikle sig fra gang til gang. Jeg bliver stolt gør jeg!

Fik besøg af min dejlige veninde Christine. Vi spiste, drak kaffe, hyggede og bitchede over “top model” på tv3. Det sætter fut i slankelysten at se det program. Har holdt kuren ok – bortset fra i går men i hele 2 dage har jeg holdt den…Har tabt det overflødige julekilo, så nu er det lige de sidste 10 vi skal ha smidt! Ku godt tænke mig at blive lidt mere slim, så jeg ku ta lækre pressefotos til min nye kommende hjemmeside – og forhåbentlig nye plade (engang i år 2010…)

Blev for lidt siden lidt depri…
Vi bor i en stor lejlighed, 85 kvm. Den er så i øvrigt skidedyr, men da vi flyttede ind tænkte vi det nok skulle gå, i kort tid og indtil vi fandt noget nyt og billigere.
Da Kaspers far døde i maj måned, vidste vi at der nok før eller siden ville komme mulighed for at købe den andel han boede i. Han boede der sammen med sin kone, og efter hans død sagde hun at hun ville finde sig en ældrebolig. Vi skyndte ikke på hende, for hun sku selvfølgelig have tid til at omstille sig.
Kasper spurgte hende i efteråret om hun stadig ville finde noget andet og svaret var stadig ja. Men nu er der gået ret lang tid. Alle vore økonomiske ressourcer er opbrugt og andelen er i mellemtiden steget fra 200.000 til 400.000. PIS!
Så nu sidder vi er. Hun sidder stadig dér, og vi ved ikke hvad vi skal gøre.
Kan måske få os en billigere lejlighed, i Vanløse. Ca 40 kvm og omkring 4000 kr. Men det er stadig leje, penge ud ad vinduet. Og vi aner ikke hvor vi står med andelen?!!! Kasper er en smule konfliktsky. Vil jo selvfølgelig ikke skabe splid og sure miner, men altså….jeg synes efterhånden det er ok at kræve et svar. Hvis hun alligevel gerne vil blive boende, er det ok. Bare vi lissom ved det. Ikke fedt at være pauseknap.
Her har vi 3 måneders opsigelse, så den siger vi nok op nu. Tar et sats og regner så med at vi har andet kort på hånden om 3 måneder.
Så kom jeg ud med det, sorry hvis det var vildt kedeligt!

4 comments
  1. Jeg håber og krydser sindsygt meget fingre for at situationen snart løser sig, og at krampen (sorry kasper) snart tager sig sammen. Det andet holder bare ikke…slet ikke når løfter er givet. Dame, stram op!

  2. Ja lige mine ord. Hvor svært kan det være at glæde sig over fremtid i dejlig ældrebolig m elevator grønne områder og samtalekøkken? Og svigerbørn glade m blomster i håret og lejlighed på Vesterbro…eller…you know!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om