Stakkels svane


På vej hjem til Henriette kom jeg forbi Sortedamssøen. Stoppede op og kiggede. De stakkels svaner har trange og hårde kår i disse dage. Is på det meste af søen.
Èn af svanerne satte sig for at hoppe op af vandet. En fod blev løftet fra det iskolde vand og op på isen, “krkk” sagde det og isen knækkede. Prøver igen “krkkk”, isen knækker. Sådan blev den ved i 5 min, inden den endelig kom op, nærmest faldt forover.
Den rejste sig, nærmest hoverende og baskede med sine vinger. Bag den padlede to andre svaner rundt. Da de så hvor sej denne svane var, ville de også op på isen. “Krkkkk” sagde det….og de kæmpede ligeledes mod isens kræfter, indtil de kom op.

2 comments
  1. Og nu til noget helt andet..
    Jeg har siddet og fiflet lidt med dit feed, og jeg kan godt se fejlen, men har simpelthen ingen anelse om hvordan i alverden jeg fikser dem.. Jeg beklager.
    Der er faktisk en del af dem, og det var ikke nogen af dem jeg fik..

    Hvis du logger ind på “burner” > klik på feedet > troubleshootize, så kig nærmere fix nummer 2; Check your feeds for validity problems ved at klikke på et af de to links.. Så fortæller den pænt hvor fejlene er, og hvordan du kommer videre derfra (der skulle gerne dukke nogle help-links op)..
    Og så må du altså give teten videre til en eller anden der ved noget om sådan noget.. For lige her er jeg blank..

    Det ender sikkert med at det bare var en enkelt lille ting du skulle ændre i koden, men hey.. i dunno honey.. Held og lotto ehh jeg mener lykke.. Og så kan du jo bare slette denne åndsvage lange kommentar når du har set den..
    kys, kram og alt det sjove

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om