Og så afsted

I morgen tidlig rejser vi til Norge. Åhh hvor er jeg smadret !
Min dag:
Stod op kl 07.30, havde ikke fået lavet portugisisk, så var nødt til at forberede.
10.00 tog til portugisisk.
12.00 Mødtes med projektgruppe og havde gruppemøde i 3 timer.
15.00-1700 Osede rundt på strøget i desperat forsøg på at finde et par vinterstøvler. Dette lykkedes ikke, men fik brugt 650 kr i Hø og Møg (havde tilgodebevis på 798, så var ingen katastrofe for budget) Fik købt 2 langærmede , 1 upraktisk kortærmet, 1 hue, 2 stk smykker, 1 taske-praktisk for bliver brugt til håndbagage, hårspænder i massevis – praktisk, for vind i Norge, 1 ulden vest- bare meget varm OG praktisk!
17.15 Henter Mor på Nørreport
17.30-1800 Venter på bus, men ender med at hoppe ind i taxa.
19.00 Får sat os ned og spist noget mad.
20.00 til NU: Vasker 2 vaske tøj, hænger dem op, gør bad rent, hænger små gule post its op med info til kattepasser, pakker kuffert, farver hår, drikker 3 glas rødvin, skriver langt brev til kattepasser med dybdegående info og NU skriver jeg her imens jeg stresser lidt over de sidste ting jeg skal nå….

Fik svar fra borelia, den var negativ. Dejligt. Er altså 100% rask, bortset fra føle-nerverne.

Memorycard historien. Tjo, får pengene retur og har købt et nyt i butikken. Til samme pris men halvt så meget plads….skidt med det. Det vigtigste er at jeg får taget feriebilleder.

Hej hej så længe. Er hjemme igen den lørdag den 18.

2 comments
  1. Hav en skønno ferie – og sug lidt ekstra velvære og afstressning for undertegnede.. Du bliver savnet, så det kan være der kommer et par panik sms’er undervejs 😉

  2. Kom for sent til at skrive god rejse, og knæk og bræk.
    Skriver i stedet: Velkommen tilbage. Håber du har fået masser af ny energi til den stressende hverdag. Nu ved du i hvert fald, at du er rask 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om