Grønt til døren - CopenhagenDaily
4 In Ikke kategoriseret

Grønt til døren

Er der nogen der har erfaringer med det dér grøntsager lige til døren? Kan det betale sig? Er det godt? Skal det være aarstiderne.com, Sartou eller nogle af de andre muligheder der også er ?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Liselotte
  søndag 19. februar 2006 at 18:31

  Velkommen hjem – sjovt nok, så snakkede vi om mulighederne i går, men da vi fik set på indholdet i kasserne, blev vi alt for nærige. Det koster jo en formue sammenholdt med en ugentlig tur på torvet, men selvfølgelig garanterer leveringen, at man får spist det grønne, hvis man ikke er god til at komme på torvet 😉

 • Reply
  conny
  søndag 19. februar 2006 at 19:01

  JEg har lige opsagt min aftale med en lokal leverandør, http://www.gronnesager.dk. Der var bare for lidt, til at jeg gad blive ved. Det, jeg har været mest glad for, var aftalen med Kvidkly. Men det er ikke med levering til døren- og kassen er lidt tung, så …. Men prøv at tjekke http://www.coop.dk ud, for kassens indhold er ganske udmærket, en blanding af frugt og grønt, uden de store overraskelser. Aarstiderne blev for alternativt for mig og min familie. – og for dyrt.

 • Reply
  Therese
  søndag 19. februar 2006 at 20:49

  Tja, jeg syns den er svær. Det er nok billigere at købe det rundt omkring i netto og grønthandlere, men på denne måde får man jo rent faktisk spist det man bør. Det er ofte at jeg lige kun får købt en sæk gulerødder og så lever vi af den i en uge…her er der lidt mere. Og jeg ku godt tænke mig at turde prøve nye ting. Meget sjælden jeg fx køber majroer, og det er der af og til i kasserne. Tror jeg prøver det for en kort tid, og ser om det er noget for mig 🙂 Og tak for tipsene !!

 • Reply
  ernst - aarstiderne.com
  søndag 30. april 2006 at 22:54

  hej therese
  hvordan gik det egentlig – fik du prøvet at bestille en kasse grøntsager hjem og hvad var resultatet?

 • Leave a Reply