Så er de her!

Eller nogle af dem. Gå ind på Flickr og se mine billeder fra Norge. Da jeg kun har alm konto, kan jeg kun uploade lidt af gangen, så næste omgang kommer den 1.marts. Irriterende. Ku være man skulle opgradere, men på den anden side så er der så meget andet jeg også gerne vil bruge penge på.
Tænk hvis man vandt en million!!!

Er det i øvrigt ikke i dag det er det dér fastelavn? Skulle der så ikke komme børn og synge for penge? Jeg har ellers redt lørdagshåret og børstet tænder OG fundet sparegrisen med 2 kroner frem. SÅ nu kan de bare komme an 🙂
Kan være man ikke ringer på døre her i Nordvest. Næhh, da jeg var barn i Fensmark, løb børnene glade rundt fra dør til dør. Jeg har været alf, klovn (vandt 1 kg slik som præmie for udklædning) og alt muligt andet jeg ikke kan huske. Det var mor der syede kostumerne, også ret meget pænere end BR’s købe.

Hvorfor er det sådan at kun nogle af de billeder jeg poster, kan trykkes på, så det kan ses i stor størrelse? Hmm, forstår det ikke. Det er en skam at mit primulabillede ikke kan trykkes på. Nogle gode bud på hvorfor?

5 comments
  1. Dig der selv er gået så meget op i fastelavn burde “næsten” ikke kunne ta fejl af dagene…..Men som sagt du kan finde flere penge frem….. Knus fra mig

  2. Hej Therese, Jeg kan altså godt klikke på dine smukke primulaer og se dem i stor størrelse, men ikke dit billede fra Norge.
    På den template, jeg bruger på min blog, kan man ikke klikke på billeder, hvis jeg centrerer dem, men godt, hvis jeg sætter dem i venstre eller højre side – mystisk, ik’?
    Bloghilsen
    PiaT – http://piatoft.blogspot.com

  3. Hej pia. Jeg har lavet lidt om nu, så nu kan der klikkes på begge billeder. det er åbenbart kun hvis billederne er over tekst, at man kan klikke på dem. Syret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om