Pis og lort altså

Jeg er træt af det! Træt af at være kronisk på røven.
En af mine elever skrev i dag en sms om at hun ikke har overskud og tid til at gå til sang. IKKE det man har brug for når økonomien fra før er stram!
På køleskabet hænger en bunke girokort, som alle SKAL betales den kommende måned, og det vil resultere i overtræk – igen. Tror min bankrådgiver er frygteligt træt af mig! Hmm, må udtænke plan. Indtil videre skal dankortet KUN bruges på at hæve husleje og penge til regninger den kommende måned. Så må jeg leve af vandgrød og pastaskruer.

5 comments
  1. Irriterende at være fattig studerende, men hvis du lever på det du skriver, går du også fysisk på røven. Hvidkål, kartofler, selleri og gulerødder er billig mad og så får du både vitaminer og fyld i maven, samtidig med at der kan laves lidt flere variationer.

    Undskyld- jeg kunne ikke lade være 😉

    Jeg håber du finder en løsning 🙂

  2. Når det er småt med penge så handler det om at tænke kreativt og billigt! Kan du huske da vi spiste havregrød, kold som varm…. Pasta, kogt sammen med halverede rosenkål, så det blev til suppe….Gulerødder lavet på 100 forskellige måder…Fløjlsgrød eller ennu bedre, kogt på delvis rugmel hvis vi ikke havde hvedemel nok…Ak ja Therese, det var tider…
    Knus fra din mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om