I det romantiske hjørne

Overraskede manden -som kom sent hjem- med 20 røde og rosa roser. Det er vores månedsdag. Han blev glad, og lidt flov over han havde glemt det. Men ok, det går nok. Og mon ikke han finder på noget der kan gøre det godt?

6 comments
  1. Ja Ella, de er rigtig fine. Men det var mig der gav ham dem. Nu er jeg spændt på om han har noget i ærmet. Har lidt på fornemmelsen at vi skal et eller andet i aften 🙂 Spændende!!

  2. Nogen gange skal mænd lige ruskes lidt. Min mand har lige overrasket mig…ringede fra en lufthavn i England og sagde at han stod i den toldfri og tænke om det ikke var længe siden jeg havde fået en hudplejeserie…. han ville bare gerne lige vide hvilket mærke? Var lige ved at falde ned af stolen. Så på fredag når han kommer hjem er det med en hel hudplejeserie fra Lancome – er jeg en heldig gris eller hva’?

  3. forsinket tillykke herfra. håber det var en god aften. hyggeligt at få fejret mærkedage. efter (oh “rædsel” – 30 år) mange år holder vi os til årsdage og fars og mors dag, selv om det burde være børnene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om