Og så var det mandag

Jeg skal på arbejde kl 12. Af og til bliver jeg tilkaldt som gæstelærer på KUBA. Det er meget sjovt, men efter skat har jeg ikke fået meget ud af det. Men i disse tider kan jeg ikke sige nej til noget som helst, så afsted med mig.
Derefter skal jeg i skole, så er først hjemme kl 19. Øv, er ikke så glad for de lange dage. Men når da hjem til Anna Pihl.
Havde tænkt at shoppe lidt for mig gavekort på 150 kr i H&M, men kan ikke finde det. Ville ellers være god timekiller inden jeg sku i skole. Har 2 timer at vente.

Ha en dejlig dag alle, og HUSK operation påskeglad.

2 comments
  1. Hyggeligt at høre om KUBA: Ældstes tidligere kæreste gik på KUBA for et par år siden. Han droppede gymnasiet, fordi han hellere ville spille musik, og han syntes, KUBA var alletiders og lærte en masse. Er det også inspirerende at være lærer der?

  2. Ja, det er et dejligt sted. Men desværre er der altid et par elever der bare går der fordi de ikke gider andet, det er en skam.
    Kuba er lissom så mange andre daghøjskoler, produktioner plaget af dårlig økonomi, så de har ikke så mange muligheder for workshops. Derfor er jeg der kun 6 timer pr semester, det kunne dog være fedt at ha dobbelt så mange timer. Både for mig og eleverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om