Forårsmiraklet - CopenhagenDaily
6 In Ikke kategoriseret

Forårsmiraklet

Min smukke 1 år gamle Dendrobium orkidé, har fået nye blomsterknopper. Den afblomstrede i april sidste år, og dengang havde den kun 2 stilke. Efter kort tid fik den 4 mere, og er nu ret stor. 3 af stilkene er ved at få blomsterknopper, og jeg glææææder mig til de springer ud. Sarte hvide smukke er de. Uhh. Har set de andre orkidéer efter i sømmene, men de “sover” stadig.
Glæder mig til at vise jer de flotte blomster når de springer ud.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  conny
  tirsdag 14. marts 2006 at 23:08

  Spændende orkide. Super, at der er blomsterknopper igen. Har du gjort noget særligt ved orkideen, siden den sidst blomstrede, eller har den bare stået og hvilet med lidt vand i ny og næ?

 • Reply
  Therese
  tirsdag 14. marts 2006 at 23:12

  Den har stået køligt fra efteråret og indtil nu. Og så sprøjter jeg alle mine orkidéer med en vandforstøver ca hver 2. dag 🙂 Nu varer det ikke længe før et par af dem skal pottes om og de alle skal gødes. Åh gid jeg havde en kæmpe havestue 🙂
  Hvordan har din orkidé det?

 • Reply
  conny
  tirsdag 14. marts 2006 at 23:47

  Uh, godt du spørger. Så får jeg lejlighed til at prale! Den står superflot med 14 flotte gullige blomster med rødlige pletter på det der tungeagtige blad. De er helt voksagtige og flotte. Tak for det lille råd mht. opbevaring efter blomstring. Jeg sprøjter også min med en forstøver et par gange om ugen.
  Jeg vil følge din orkide-udvikling og håber på fotos 🙂

 • Reply
  Therese
  onsdag 15. marts 2006 at 09:27

  Fotos skal der nok komme 🙂 Og held og lykke med din. Den lyder rigtig flot!

 • Reply
  Ella
  onsdag 15. marts 2006 at 15:05

  Du har fantastiske grønne fingre Therese, alt hvad du rører ved lykkes- det er nok din smukke sang de trives så godt ved 😉

 • Reply
  Therese
  onsdag 15. marts 2006 at 18:29

  🙂 Ja det kan ske Ella ! Så nu vil jeg skråle i vilden sky de næste par uge, måske orkidéen blomstrer hurtigere så 🙂

 • Leave a Reply