Off-day

Denne dag er ødslet væk. Jeg har ikke lavet andet end at læse lidt, se tv, spise frokost (ynkelig forårsrulle med lidt grønt til).
Men nu har jeg taget mig sammen. Har været i bad, smurt mig ind i lækker kokosolie og taget en sommerkjole på. Tænkte manden skulle ha noget lækkert at komme hjem til (istedet for brune velourbukser og tank-top).
Han tager sandwich med hjem. Vi har her i 2400-Nordlædervest endelig fået lækkert delikatesse italiensk mad sted. Med gode sandwich til 30 kr. Jeg skal ha en vegetar, men med ekstra kalkun…..for så får jeg alle de lækre grønne sager med.

Adjö

9 comments
  1. Ja, Ella. Det var et hit var det 😉

    Eric det gør det heller ikke;-) Men for at få alle de gode grønne ting, var det billigere at vælge en vegetar og så få kalkun på som ekstra til 8 kr.

    Ja, I skal da ha kokos olie i to !!! Så blir i hotte!

  2. nåååhhhhh, sådan. Jeg var ellers ved at være bange for. der var noget jeg var gået glip af i biologiundervisningen – eller naturhistorie, som det héd, da jeg gik i skole….

  3. Jamen er bortødsel af dage ikke også det, man har en dejlig lang ferie til ?
    Glæder mig at høre, at der er sund mad at købe derude, hvor mit lille ældste pus er ved at flytte hen 🙂

  4. Det er der Conny. Altså sund mad. Men mest lige det sted faktisk, og så en Irma og en føtex. ELlers er der kun kebab….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere