Festivitas

Det er ikke meget I hører fra mig. Jeg ved det godt. Årsagen er at jeg skal flytte. Til mit eget domæne, ny.copenhagendaily.dk. Henriette og jeg skulle ha ordnet det tekniske i fredags, men det skarn havde taget 3 liter rødvin med….jeg havde også en flaske….og efter god mad og lidt for meget rødvin, var Vogue-dans med Madonna liiidt sjovere end blogordning. Vi fik dårlig samvittighed og tog computeren frem……men det var vi vist ikke lige i stand til at tage os af…så igen på med Madonna og vi dansede til den lyse morgen.
Henriette blev sat på sin cykel, hjem til kæresten – hvordan det gik i følge hende kan i læse om hér. Jeg selv væltede i seng, og var ikke meget værd da Kasper kom hjem fra Bornholm kl. halv ti næste dag. Stakkels ham der sikkert havde glædet sig til en varm modtagelse! Istedet fik han et “haaarj skaaat, jeg har tømmmermææænd…..zzz.zzz.zzz..zzz!!!”

Lørdag gik så med tømmermænd…

Søndag startede godt. Jeg gik i gang med at forberede mad til min fødselsdagsfest, og der var sådan set godt styr på det hele dagen. Jeg fik lavet Liselottes fantastiske focaccia, spelt-boller, løgtærter, kyllinge-deller, tatziki, bulgursalat, pasta og humus. Der så ud til at være riiigeligt.
Klokken 17 var der allerede 8 der havde meldt afbud! Der er sygdom i luften, desværre.
Men klokken halv syv væltede det dog alligevel ind med folk, og da her var flest var der vel en 23 stykker.
Der var mange der gik relativt tidligt, men vi var da en lille gruppe på 10 der festede og dansede til kl. 5 eller deromkring.
Det var en dejlig fest, og jeg fik masser af gaver. Nogle orkidéer blev det til (billeder kommer på den nye blog), 4 bøger bla. Tolstoys “Anna Karenina”, “Michael Laudrups Tænder” og en engelsk rim-bog til når man skriver sange. Et smukt hjemmegjort armbånd fik jeg af Henriette, og ellers var der vin og andet godt.

I morgen er det så min rigtige fødselsdag. For første gang har jeg ingen idé om hvad jeg får af Kasper. Det er ret spændende!! Vi har ikke nogle planer for i morgen, men det ender nok med at vi tager ud at spise om aftenen.
Af mor har jeg fået noget helt fantastisk! Et kørekort!!! SÅ nu skal jeg finde en god køreskole, og se at komme i sving. Er der nogen der har gode erfaringer med køreskoler i københavnsområdet?

Det er vist alligevel ikke så slemt at blive 25…

5 comments
  1. Ja det tror jeg på, men nu skal du jo helst ikke være i sådanne en tilstand som da i skulle flytte bloggen din….Dig og henriette!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere