Ungdoms-sløvsind

Lider jeg nok ikke af, men i dag har da godtnok være ganske sløv. Jeg var til sang hos min lærer i går. Han har lige været i Singapore, og har hevet noget virus med hjem. Han hoster, snotter og så ikke for godt ud. Han havde været til lægen, og lægen havde sagt. “Den ser da spændende ud den virus du har fået dig dér. Jeg kan ikke gi’ dig noget for den, men du kan være ganske sikker på at den smitter”. Nå ja, men tak sagde han så.
I dag er det så blevet min tur. Jeg er tung i hovedet, snotter og hoster. Om det er Singapore virus ved jeg ikke, for så har den en inkubationstid på højde med ebola….men jeg gir’ ham alligevel skylden gør jeg.

Vi har set film i aften. Pige med perleørering. Jeg elsker den film. Den har så smukke farver og en dejlig historie. Det gør selvfølgelig heller ikke noget at Colin Firth er med…
perle.jpg

6 comments
  1. Hej Nina 🙂
    Jeg tror ikke at det er meget værre end alle dem der tar i skole med andre forkølelsesvirus. Havde det været et sted med børn eller ældre havde det nok ikke været så smart, men os unge med fornuftige imunforsvar burde kunne klare det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere