Et par skønne dage - CopenhagenDaily
6 In familien/ london/ mig

Et par skønne dage

Jeg kom ned til min mor mandag aften. Vi har gået tur(e-hvis vi når en tur i dag), været til fødselsdag og hygget. Her er dejligt. Alle de små forårsblomster er ved at komme frem, og i går havde vi besøg af en masse gråænder på gårdspladsen. Vi har set fasaner, rådyr, musvåge og harer. Jeg har fået taget nogle flotte billeder, som bliver lagt ind på bloggen når jeg kommer hjem.

Jeg skal med et tog i eftermiddag. Jeg har meget der skal nåes. I morgen skal jeg ud at køre, jeg skal ha’ en elev, jeg skal til teori og jeg skal hente en bog om London hos min søster. Så det er i aften jeg skal vaske tøj og pakke kufferten. Har lånt en kuffert af min mor, som er nummeret større end den jeg har. Det er dejligt trygt, for man ved jo ikke lige hvad man kan finde af gode sager i London!

Kasper og jeg har månedsdag i dag, så i aften skal vi finde et sted og spise lidt lækker mad. Jeg har lyst til thai, så mon ikke vi finder er hyggelig lille restaurant der kan forsyne mig med det jeg vil ha’?!

Har i set filmen med karate koen?? Undrer mig over der ikke er nogen der har kommenteret den! Den er SÅ sjov.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Marianne
  onsdag 7. februar 2007 at 18:33

  Tillykke med dagen. Jeg håber I får en hyggelig aften.
  Det lyder til du har haft en god tid på landet.

 • Reply
  Hege
  onsdag 7. februar 2007 at 19:08

  Men jo – glemte vi det: karatekua var supermorsom, og i morgen får mine elever se den som en liten premie etter en forelesning.

 • Reply
  Jonna
  onsdag 7. februar 2007 at 20:35

  Heldige du, håber du får en god aften, det er altid dejligt at være på landet og se foråret er på vej.

 • Reply
  fivetosix
  torsdag 8. februar 2007 at 11:33

  Ønsker Jer tillykke på dagen og dig rigtig god tur til London 😉
  Checker lige Karate-koen!

 • Reply
  Judith
  torsdag 8. februar 2007 at 12:17

  Og hyggelig var det at ha dig nogle dage på besøg. Ka du nu ha en rigtig dejlig tur over til det Londondske!
  Knus fra landet.

 • Reply
  Therese
  torsdag 8. februar 2007 at 16:55

  Ja, det var skønt Marianne!

  Hege – jeg er sikker på dine elever vil synes den er ligeså sjov!!

  Jonna – det er SÅ skønt at foråret er på vej!

  Tak 5-6 🙂

  Jo tak mor, skal nok komme trygt hjem igen og fortælle en masse gode ting.

 • Leave a Reply