Et par skønne dage

Jeg kom ned til min mor mandag aften. Vi har gået tur(e-hvis vi når en tur i dag), været til fødselsdag og hygget. Her er dejligt. Alle de små forårsblomster er ved at komme frem, og i går havde vi besøg af en masse gråænder på gårdspladsen. Vi har set fasaner, rådyr, musvåge og harer. Jeg har fået taget nogle flotte billeder, som bliver lagt ind på bloggen når jeg kommer hjem.

Jeg skal med et tog i eftermiddag. Jeg har meget der skal nåes. I morgen skal jeg ud at køre, jeg skal ha’ en elev, jeg skal til teori og jeg skal hente en bog om London hos min søster. Så det er i aften jeg skal vaske tøj og pakke kufferten. Har lånt en kuffert af min mor, som er nummeret større end den jeg har. Det er dejligt trygt, for man ved jo ikke lige hvad man kan finde af gode sager i London!

Kasper og jeg har månedsdag i dag, så i aften skal vi finde et sted og spise lidt lækker mad. Jeg har lyst til thai, så mon ikke vi finder er hyggelig lille restaurant der kan forsyne mig med det jeg vil ha’?!

Har i set filmen med karate koen?? Undrer mig over der ikke er nogen der har kommenteret den! Den er SÅ sjov.

6 comments
  1. Men jo – glemte vi det: karatekua var supermorsom, og i morgen får mine elever se den som en liten premie etter en forelesning.

  2. Ja, det var skønt Marianne!

    Hege – jeg er sikker på dine elever vil synes den er ligeså sjov!!

    Jonna – det er SÅ skønt at foråret er på vej!

    Tak 5-6 🙂

    Jo tak mor, skal nok komme trygt hjem igen og fortælle en masse gode ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere