Det har sine lyse sider - CopenhagenDaily
0 In mig

Det har sine lyse sider

At være syg er træls, men det har dog også lidt sine lyse sider. På trods af hovedpine og ondt i halsen, har jeg de sidste par timer fået lavet en del. Jeg har taget en masse billeder af de smukke blomster i min stue. Lige nu er de ved at blive uploadet til Flickr, og bagefter skal jeg lave nogle flotte opsætninger i Photoshop og putte det på bloggen så I kan se dem her også.

Jeg har rørt en dej sammen. Den skal blive til et brød som i aften skal spises til noget suppe (som højst sansynligt kommer fra Mou’s køkken).

Orkidéerne blev ikke vandet i går, så det skal også gøres. Men det bliver først når hovedpinen har lagt sig, for der skal man bøje sig og det kan jeg pt. ikke uden det resulterer i voldsom dunken i tindingen.
Kasper har det lidt bedre i dag, han har dog valgt at blive hjemme fra arbejde.

Jeg har selv meldt afbud til mine timer i dag. Min lærer har været så sød at rykke den prøveeksamen vi skulle have i dag til senere, så også jeg kan være med. Det er jeg glad for!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply