Lige til at klare

Det var ellers ikke fordi jeg gad i skole i morges da jeg vågnede, men cykelturen ud til Holmen overbeviste mig om at det med dette vejr, kun kunne blive en god dag.
Der var dog flere der synes at vejret var for godt, så til indstudering var vi kun tre. Mig, Kasper og min lærer…Vi fik en del høvl Kasper og jeg, men det var kun godt og min lærer var overbevist om at eksamen til sommer kommer til at gå fint fint. Dejligt.

Efter timen sad jeg i solen og snakkede med nogle af de dejlige mennesker jeg går på studie med. Da jeg så kunne mærke fregnerne på næsen begynde at prikke lidt, besluttede jeg mig for at smutte hjemad. Jeg gik det meste af vejen. Trak cyklen hele vejen ned langs vandet ved operaen og over knippelsbro, ind gennem byen og til søerne. Jeg hoppede op på cyklen og kørte ad Nørrebrogade og hjem. Jeg stoppede lige ved Føtex, og fik købt lidt mad til i aften. De havde tilbud på frossen frugt, så lur mig om jeg ikke skal have en mangosmoothie i aften. Nam.

Nu skal jeg ha vasket op og bagefter vil jeg øve guitar.

Hyg hyg!

– Nå ja, ville selvfølgelig ha’ taget en masse lækre billeder, men kameraet sagde “biiiiiiiiiiiiiiip-jeg-har-ikke-mere-strøm” fordømt!

7 comments
  1. Mor: Jo, det har været en skøn dag. Et besøg af Bertha er da ikke det værste 😉

    Lupo: Tak skal du ha, og velkommen her til min blog.

  2. Sikke en dejlig dag du har haft. Jeg har sidet ude på trappen og nydt det gode vejr, med kaffekoppen, og så fik jeg lige besøg af Bertha:-)
    Fortsat god dag, krams herfra.

  3. Du kan tro det er merkelig for meg å lese om din sykkeltur hjem i dag. Det du skriver om er hjemme for deg. For meg er det det eksotiske ferielandet. En yndlingsby som jeg bare ser en gang i året, – og av og til sjeldnere. Og så bare er du der og sykler i vårsolen. Hygg deg!

  4. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i Hege. Det har jeg aldrig tænkt over 🙂 Du må snart komme til København igen, du kan tro her er smukt disse dage hvor solen bare ikke kan holde op med at skinne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere