Erfaringer med uspecificeret rejse?

Kasper og jeg vil gerne til Tunesien. Man kan spare op til 1500 kroner på at vælge en uspecificeret rejse. Har I nogle erfaringer? Vi rejser med Apollorejser.

7 comments
  1. Vi har gjort det en gang, – med godt resultat, og vi kjenner andre som også har vært fornøyde. Noen ganger kan man betale litt ekstra for å være garantert bad på rommet, nærhet til havet osv. Lykke til.

  2. Har prøvet det mange gange, nogle gange har det været rigtigt godt (luksushotel, hvor de andre havde betalt både 3 og 5 gange mere end os), men nogle gange har det været elendigt og vi er endt på skod-hoteller som vil aldrig nogensinde selv ville have valgt – men noget af charmen er jo også overraskelsen. God tur, og Tunis er dejligt især hvis man går bare 100 meter væk fra turist-gaderne 😉

  3. Go for it! :o) Har kun selv haft gode oplevelser – men vær forberedt på, at i højsæsonen er der nok større sandsynlighed for, at I ikke ender på et af de gode hoteller… men hvad skal man egentlig også bruge det til, andet end at sove og … ja, du ved…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om