Ah sol !

Jeg har haft en dejlig dag! Den startede med en jobsamtale, som så udviklede sig til at jeg fik jobbet og var på arbejde i 3.5 time. Det er et job hvor jeg skal analysere og kategorisere musik. Jeg må ikke fortælle så meget om det, men det er voldsomt spændende. Jeg må komme og gå som jeg har lyst, vælge om jeg vil være der 2 timer eller 5 timer, selv bestemme pauser og ellers sidde ved lækker ny computer og høre en masse fed musik. Udsigten er ned mod Falkonér Allé/Gammel Kongevej, og der er lækkert. Lønnen er også god. Kunne det være bedre?

Bagefter en tur på café med min dejlige Rikke, som har fødselsdag i morgen. Vi sad i stegende sol, og i et splitsekund glemte jeg alt om at vejret de seneste mange uger har været dårligt.

Så en tur hjem. Spiste lidt mad og tog en lille morfar.

Sidst men ikke mindst. Mødtes med Katja inde ved Skt. Hans Torv, købte en lækker iskaffe og så sad ved søerne og grinede af løbere og deres outfit. Der var bla. “Miss Fitness”, “Mr. Manboob” og “Socks in groin man”. Vi burde ha’ haft point tavler 🙂

Nu er jeg kommet hjem. Jeg sidder med en kop detox te, prøver at være lidt sundhedsagtig. Jeg har spist hvad jeg må af kalorier i dag, faktisk har jeg 400 tilgode. I morgen tidlig skal jeg i “fitteren” inden jeg så ta’r en 4-5 timer på arbejde.

Livet er (lige nu) skønt!
kornblomst-copy.jpg

12 comments
  1. Hvor deejligt med jobbet. Tillykke med det. Og mens vi er ved det dejlige, så er det dog også et dejligt billede af de blå blomster.
    Og så til det u-dejlige: Hvordan går det med vaskemaskinen?

    Håber, du får en god dag på jobbet. – Og så kan du jo tage ud og bade bagefter – hvis det sku’ vær’
    Knus

  2. Tak Eric. Jeg elsker kornblomster! Det er også min absolut yndlingsfarve.

    Bade? nej, nu vil jeg sove til middag 🙂

    Tak Iduna!

  3. Jobbet lyder godtnok fedt! Du er heldig OG talentfuld – sikke en combo!

    Næste gang jeg kommer til Staden, sætter jeg mig ned til søen og venter på dig. Jeg vil osse være med til at kategorisere 😉 Og jeg kan være forbavsende skarp og perfid af en pæn dame på 41 at være…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere