Natlampe - CopenhagenDaily
4 In familien/ pænt

Natlampe

lampe1-copy.jpg
I går rykkede jeg rundt inde i soveværelset. Før sov vi med hovedet mod nord, nu sover vi med hovedet mod øst. Jeg sov faktisk dejligt i nat! I dag så jeg denne lampe. Jeg har set på den før, men ikke haft råd.
lampe2-copy.jpg
I dag var den nedsat med 50% fordi butikken lukker. Til mit held!!! Jeg er glad for den, og den passer perfekt på mit natbord !
lampe3-copy.jpg

I min sofa sidder Luca, min kusine på 16 år. Hun sidder og hygger sig med en kop te og en bog hun har lånt af mig. Forsangeren fra “Red hot chili peppers”‘s selvbiografi. Hun kommer nok til at sidde i den sofa nogle timer endnu. Hun skal være her til på mandag, og jeg tror at hun råhygger sig.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  judith
  lørdag 21. juli 2007 at 19:09

  Nej hvor den er fin den lampe, og heldig var du at den var sat ned.
  Ha en rigtig god weekend alle sammen.

 • Reply
  marianne's mening
  lørdag 21. juli 2007 at 20:59

  En virkelig smuk lampe, den ville også passe godt hjemme hos mig.

  Rigtig god weekend

 • Reply
  Deborah
  søndag 22. juli 2007 at 07:47

  Den er rigtig fin! Tillykke med den og god søndag!

 • Reply
  Johanna
  søndag 22. juli 2007 at 13:08

  Fedt køb og heldigt, at du så tilbuddet. Det er en meget smuk lampe 🙂

 • Leave a Reply