Gave der varmer

I går kom der en pakke i posten.
votter1-copy.jpg
Jeg åbnede den, og fandt de flotteste vanter. Jeg kunne hurtigt regne ud, hvem de flotte vanter var fra. Jeg havde set et indlæg på hendes blog i sidste måned, og var straks faldet pladask for dem med egern på. Tænk engang, hun har strikket et par til mig. Jeg blev helt rørt! Jeg vil vove at påstå at det er det fineste par i DK, og jeg tror ikke jeg møder andre der har dem. De skal med til London og varme mine hænder.
Også Katten synes de var lækre, men nix missekat, det er mine!
votter2-copy.jpg
Tusind tak Hege!!
votter3-copy.jpg

9 comments
  1. Vær så god og velbekomme! Jeg er bare så glad for at de passet. Oppskriften var beregnet på barn, og selv om du sa du hadde små hender, så måtte jeg forstørre dem til en liten damestørrelse. Det var bloggen din som ble porten min inn i dette bloggnettverket, så du kan ta dem som et takk for det. Og så er du jo litt norsk 🙂

  2. Signe – Ja, jeg er nemlig super heldig!

    Hege – Jeg vidste ikke at min blog var din port ind, det er jeg meget glad for. Og med disse vanter, føler jeg mig også mere norsk 🙂 Dejligt!

  3. Hvor er de smukke, Therese – de passer fuldstændig til dig – heldige rad 🙂

    Og du har også lavet efterårshule herinde – her er rart 🙂

  4. Ja ikk’ Ella. De er nemlig bare så dejlige!
    Og tak, selv om efteråret ikke er min favorit årstid, må man jo re-designe lidt og nyde farverne.

  5. Hi hi Ella, undrede mig også lidt over at der ikke var en kommentar om hende 😉 Hun ér nemlig sød – bortset fra for 4 minutter siden, hvor hun lå oppe i sengen, og lignede en der altså godt må ligge der!!! Det må hun IKKE!! For hun fælder så skrækkeligt meget for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere