Weekend-godter

lordag1-copy.jpg
Kasper smuttede ud at spille job i går aftes, men inden da, nåede vi lige en dejlig (gammeldags) middag. Frilands medister, kålrabi-selleri mos og Heges dadler med bacon. De kan anbefales kan de! Uhm.
lordag2-copy.jpg
Vi fik også syltet to kg rødbeder. Om en uges tid kan de spises, på lækker lun leverpostej fx.
lordag3-copy.jpg
Kasper smuttede, og jeg sad foran flimmerkassen. Der skulle hygges igennem med mandariner. Men uff! Her kan I se hvor mange sten der var i én, og jeg gentager ÈN mandarin! Det var ingen fornøjelse, så det blev kun til den ene. De andre ku måske blandes med noget appelsin, og laves til marmelade.
lordag4-copy.jpg
Nu er det så søndag. Kaffen er brygget, og de fleste blogs er læst. Senere i dag, skal jeg lege med Henriette. Jeg håber jeg kan få hende lokket med i skoven. Der er gratis-dag hos DSB s-tog. Jeg gider godt en dejlig skovtur, med snak, fotografering og frisk luft.

Menneskeføde projektet går godt. Kiloene rasler ikke længere af, men det gør ikke noget. Nu må jeg igen spise frugt (uhm en banan, og åh en pære – så lækre de er), magre mælkeprodukter (men jeg bruger stadig soyamælk til det meste) og mørk chokolade.
Jeg vil stadig stærkt anbefale den bog!

7 comments
  1. Det var nemlig rigtig dejligt!

    Johanna – du tar en stor fed dadel, fjerner stenen, snurrer et halvt stykke bacon rundt om og steger dem ved middel varme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere