Det sure med det soede…

Trist. Jeg havde haabet paa at det Danmark jeg igen ser paa torsdag, ville vaere anderledes. Men ak, Fogh blir’ hvor han er, og nedskaeringerne fortsaetter vel?
Jeg er faktisk glad for at dette er mit sidste aar paa konservatoriet, for havde jeg vaeret halvejs ville det ikke vaere det vaerd at fortsaette. Timetallet er blevet mindre og mindre for hvert aar jeg har gaaet der, der er blevet skaaret ned paa laerere, flyglerne bliver sjaeldent stemt, gulvene er ikke nybonede ved semesterstart, de ansatte ved admin har for meget at lave, der kommer faerre elever ind for hver ny aargang, kantinen er daarligere og jeg kunne blive ved. Og jeg ved at Rytmekons ikke er det eneste sted.
Men naar nu Fogh blir’, betyder det mon saa ogsaa at Bryan blir’ hvor han er?? Jeg stemmer for ny kulturminister saa. En som ikke har “Phantom og the opera” som yndlingsopera – please? I Brasilien er Pele, sportsminister. Gir’ mening for han er sportsfyr. Gilberto Gil er kulturminister, gir’ mening fordi han er musiker/multikunstner. Brian er kulturminister, fordi……han siger det! Naa!

Men saa til det soede. Apropos opera, er jeg lige kommet hjem fra hyper hyggelig aften med Tina. Opera, skoen stemning, roedvin og et smut paa pub. Dejligt. Jeg glaeder mig til vi en dag ses igen, om saa det bliver i DK eller UK.

I morgen skal de sidste smaating goeres. Kasper har solgt min laptop til Prince (mere om det senere), saa jeg skal vel finde mig en ny saa….pokkers….
Der skal koebes julegodter og julegaver og jeg skal ha’ set nogle gader og straeder inde i centrum en sidste gang. Inden da skal jeg spise lunch med en ven fra skolen, som aabenbart bor her. Sidst jeg talte med ham boede han i Rio. Bliver hyggeligt at se ham igen.

I morgen aften skal jeg lave “Balls in Curry” til Rosa. Hun og jeg glaeder os.

….og saa er jeg naesten hjemme…..

4 comments
  1. Så kan du jo passende købe en julegave til min nye LEJLIGHED!! YAY.. Lige fået svar. Bliver nok dømt flyning 1. dec. Meget mere om det senere. Glæder mig til at få dig hjem så jeg kan vise og fortælle meget meget mere.

    btw: har overholdt mere af mit løfte 😉

  2. Glaeder mig til at hoere mere, om det hele! Tillykke!
    Mht julegave….tror alle faar hjemmelavede julegaver af ler. Askebaeger maaske?

  3. Ja det er trist – havde ikke regnet med at valget bare ville betyde at der blev flyttet lidt på mandaterne på venstrefløjen og aå niks mere. Tirsdag var en rigtig øv-dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere