Nyt til natbordet

– eller skulle man sige sofaen, for det er da her at begge bøger er blevet indtaget i dag.
bog.jpg
Jeg smuttede en tur i Bog&Idé, og der havde de Køkken revolution samt Kvinde plej din krop. Den sidste er nu mest pjat. Den bliver slugt råt, med høje grin. For ham René er utrolig morsom! Nok er han homo, men han véd noget om kvinder og han er godtnok (uopnåelig) øjeguf. Andet øjeguf i stuen, er mine tulipaner. De er nok ikke meget værd i morgen, men lige nu er de på deres skønneste!
tulipan.jpg
Nu skal der snart ses Sommer, og derefter skal kreditkortet atter frem. Jeg mangler en masse ting, som de har inde på Helsebasen. Godt der er gået løn ind 😉

5 comments
  1. Madame har på sin Huskeblog omtalt køkkenrevolutionen, og især de 10 gode leveregler triggede mig. Jeg er i den grad på udkig efter bogen. Var den på udsalg? (Jeg HADER at give mange penge ud på én gang).
    Rene Friis har jeg lige haft en lang (grine)periode med; sammen med Yngste har jeg set “Shear Genious” på den lyserøde kanal 4, hvor han var vært på sådan et frisør-reality-program. Han er bare for meget, men alligevel fascinerende.

  2. Conny – nej desværre, ikke meget bud dér. 250 kr. Måske kan du finde den billigere på nettet, men jeg synes når portoen kommer i, at det alligevel bliver det samme.
    Ja Shear Genious så jeg ogås lidt af 😀

    Madame – dét tror jeg bestemt også!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere