Solen til aften

omelet1.jpg
Til aftensmad, har jeg fået de smukkeste farver. En lækker omelet af friske solgule æg, fyldt med ærter, spinat og røget laks. På toppen, lidt revet pecorino. Nam nam.
omelet2.jpg
omelet3.jpg
Jeg er bare så glad for min nye bog. I dag har jeg lagt rosiner og mandler i blød. De vil være gode i grøden i morgen tidlig. Jeg har også marineret æbler og pærer i citron, en ordentlig portion. Så har jeg lidt lækkert i køleskabet. Og det gode er at det hele holder i en uge i køleskabet.
I morgen vil jeg lave en masse hakket hvidløg samt en ordentlig omgang ingefær. Det vil også kunne holde en uge, og så har jeg lækker smag til maden, på et splitsekund.

4 comments
  1. Valdemarsro – ja, det er du nødt til 🙂

    Mor – måske det var det som du skulle ha til frokost. Det smager skidegodt, og er bare nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere