Kan det mon passe?

skyer.jpg
Er det sneskyer der er på vej ind over nordvest? Jeg synes så småt jeg kan dufte sne. Den skal være så hjertelig velkommen!!

Jeg har været ude at gå en lang tur i dag. Vi har fået nye “naboer”, og med dem samt et ungdomshus som naboer, kan her da ikke blive kedeligt i nordvest?!….
arena.jpg
Jeg passerede en Netto, og skulle da lige se om de kunne friste med noget. Øko citroner, en pose dadler og fire æg til samlingen. Så er jeg da vist godt dækket ind, og godt ser det ud i skålen.
aeg.jpg
Jeg har været hyperaktiv i dag. Lavet en grahamsspelt/kamut-dej, som står i køleskabet. I morgen skal den forvandles til lækre boller.
bag.jpg
Jeg har sørget for at de stakkels små fisk har et rent akvarie, støvsuget og nusset rundt. Nu skal der vist spilles lidt på Margit. Måske der skulle laves en kop kaffe først?

6 comments
  1. Det lyder lækkert med din grahamsspelt/kamut-dej! Og så nyder du sikkert sneen, der er kommet nu. Jeg kunne godt undvære den – længes mere efter varme og grønne træer 😉

  2. Bente – Ja, det gjorde det. Det var skønt!

    Madame – de var også rigtig lækre. Men næste gang kommer jeg også lidt almindelig sigte spelt i – så er de ikke helt så tunge. Men de mætter! Det kan man ikke ta’ fra dem 😉
    Jeg nød sneen, og den er velkommen til at komme igen!

    Janne – velkommen til! Sommeren må også meget meget gerne komme. Men efter lidt sne – og uden regn og blæst som mellemspil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere