Snitte potentiale og snart ferie..

Tja….om den er så tiltrængt ved jeg ikke. Jo det er den nok, men jeg har “pjækket” fra arbejde søndag og mandag. Til gengæld fik jeg øvet en masse, og trænet de slappe overarme.
Jeg skal fotograferes den 26. UHH jeg er spændt. I dag efter arbejde, var jeg så ude at ose efter et par sky høje sorte stiletter. Jeg fandt et godt bud i Aldo, men vil lige kigge lidt mere.
Derefter smuttede jeg en tur i Magasin. Jeg skulle finde en lille baby gave, til min venindes 4 måneder gamle datter. Hende skal jeg for første gang se på torsdag. Min veninde bor nede i nærheden af min mor, så det er desværre ikke ofte jeg ser hende (for så ville jeg jo være nødt til at besøge den gamle ved samme lejlighed….hø hø hø og fnis).

I morgen efter arbejde, skal jeg en tur i Irma. Der skal købes en kæmpe lammekølle, thi den skal spises i påsken nede hos mor. Det bliver nogle hyggelige dage!

Nu skal der trænes lidt, og derefter et varmt bad. Har købt en lækker olie fra Lavera, som jeg skal smøres ind i bagefter. Jeg bliver en snitte!

8 comments
  1. Hø hø hø hø siger den gamle bare:-)

    Flotte sko, lidt af en hæl må jeg nok sige, jeg ville brække begge ben bare ved at stå ved siden af dem.

    Glæder mig til i kommer herned, så vi sås i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere