Sikker cykling

Magasin er besøgt, og en kop kaffe er indtaget i solen. Det var godt at jeg var forudsigende og smurte fjæs i faktor 30, for solen varmede godt.

På vej hjem, fik jeg pludselig den gode idé at smutte forbi Da Vinci, der har de et stort udvalg af cykelhjelme. Jeg har længe tænkt på at købe en af slagsen.
Jeg kom ud en plov fattigere, men en beskyttet hjerne rigere. Nu kan alle de skide kantstensbilister bare komme an…eller ej, lad være med det, men HVIS nu, så er jeg beskyttet!
hjelm1.jpg
Jeg synes selv den er meget fin. Mærket hedder “Nutcase” og bagpå står der “I love my brain”. Yes, dét er den nye forårsmode – har jeg lige bestemt.
hjelm2.jpg

23 comments
  1. Hey, hvor fedt. Den er da flot!
    Brokkede mig igår over at man ikke kunne finde flotte feminine cykelhjelme… Nu skal jeg jo snart cykle på arbejde, så må nok hellere.

    Tak for fiffet

  2. Fedt! tillykke med din nye Nutcase 🙂
    Jeg har cykelhjelm på, når jeg kører på den hurtige cykel (som jeg primært kører fra Amager til Glostrup og retur på), men får aldrig taget hjelmen på, når jeg cykler på bycyklen – og det er nok i virkeligheden der, der er størst risiko for at komme til skade.
    Hmmmm, måske fik du lige prikket tilpas meget til samvittigheden til, at jeg nu tager hjelmen på UANSET hvilken cykel, jeg kører på og hvorhenne.

  3. Valdermarsro – Som du kan se på linket, har de et stort udvalg af smarte hjelme. Du skal da ha’ en 🙂

    Lotte – Ja, jeg tror du har ret i at risikoen for ulykker, er større i byen. Så på med hjelmen!
    Jeg prikker gerne mere endnu 😉

  4. Hvor godt Therese!

    Har en veninde, der blev påkørt i januar. Hendes hjelm blev kvast, og jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, hvad der var sket, hvis hun ikke havde haft den på 🙁 Og hun er den eneste jeg kender der brugte hjelm da. Nu er de fleste i omgangskredsen blevet udstyret med én, og hendes krop kommer langsomt ovenpå igen.

    Jeg mangler stadig en, men bevæger mig pt. ikke udenfor unis stisystemer, og der kører ingen biler. Meen, den skal snart indkøbes 🙂

  5. Pigen – det skal den nemlig ja! Og jeg er sikker på at du bliver fin med den! Jeg synes også på det sidste, at jeg har hørt om mange der er kommet til skade i trafikken. Og det kommer tættere og tættere på.

  6. Ja det var da en super idé! Men du skulle måske gå ned og prøve én inden, så du ved hvilken størrelse og model du skal ønske dig.

  7. Godt gået Therese, og velkommen i klubben 🙂

    Jeg investerede i min for snart et år siden, og er blevet meget glad for at cykle rundt med den.
    Den jeg har minder faktisk meget om din, bare uden blomsterne 🙂

  8. Den dag, det bliver nødvendigt, ville man jo fortryde ud over alle grænser, hvis man ikke havde hjelmen på! Yndig, klædelig eller køn er nok ikke adjektiver, der kan bruges til cykelhjelme. Men jeg er vild med dine blomster. Min er bare – grå.
    Da Yngste og jeg for noget tid siden skulle prøve at cykle til hendes gymnasium (15 km!), ville jeg jo ikke køre uden hjelm. Så var der ved at blive krise i det lille hjem. Jeg måtte højtideligt love, at jeg ville tage den af, når vi skulle ind på den lokale cafe! Turen var lige ved at blive aflyst. Og jeg grinede -inden i mig selv.

  9. Du har helt ret Conny!
    Jeg har lagt mærke til herinde, at der er MANGE der kører med hjelm – og også de unge piger. De hér skaterhjelme er lige ved at være moderne, så måske Yngste en dag frivilligt køber én?

  10. Hvor er den smart, Therese!!!

    Pigen, man kan også sagtens smadre hjerneskallen på en cykelsti – prøv et sammenstød med en anden cyklist, en ujævnhed i asfalten — så kan du ligge der.

    Jeg taler af erfaring – og jeg havde heldigvis hjelm på (som måtte skiftes bagefter).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere