Der bor en bager…..

…..men han bor IKKE hér!

Har taget tre rugbrød ud af ovnen. Sprøde udenpå, lækker farve – men RÅ indeni!!! Fulgte opskrift inde på Aurion, fuldstændig. Pisse irriterende altså. To dages brød forberedelser og biodynamisk super mel, spildt.

Jeg sætter mig lige over i et hjørne og skumler!

15 comments
 1. Det er sku da også træls, når man gør så meget ud af det. Du må på den igen, men jo flere kerne jo sværereer det nok også at få det godt, det giver jo bare tungere brød ; )

 2. Årh hvor synd – man blir så ærgelig når man har gjort sig umage i køkkenet og det ikke vil lykkes (jeg kender det indgående). men ta nu og nøjes med 1 brød ad gangen – og jeg vil ikke anbefale at bruge hest til at bage rugbrød. Derimod ka du jo bruge et stegetermometer for at se om du kan komme op på de dér 95grader. (og giv så iøvrigt ovnen skylden, det gør vi andre..

 3. Rikke – ja det er jo det, men fulgte opskrifter, og de ektra kerner jeg havde puttet i, havde jeg trukket fra i rugkerneafdelingen 😉

  T.bop – Jeg bagte tre, for det var lige hvad opskriften gav. Troede jo ikke lige det ville være SÅ svært. Og gider altså ikke lave rugbrødsprojekt over to dage – for ét brød 🙂
  Men jo, det er sgu OVNENS skyld!

  JM – De er røget ud 😉 Tror ikke de ville blive gode. Skorpen var helt hård, så den bille blive uspiselig tror jeg.

  Pedrsn – Ikke flydende, bare meget meget klæg, med hård hård skorpe. Bvadr.

 4. Op med humøret, det er også sket for mig, selvom jeg er en garvet bager(inde). Ømmm… Der bor en bager, på Nørregade, han bager kager.. Nej, hvor irriterende, nu har jeg fået den sang på hjernen. Ih, altså Therese!

 5. Det sker for os alle men surt med alt arbejdet og gratis er det heller ikke.
  PS. fik min første kasse fra ÅRSTIDERNE i går var dejligt så tak for tipet.

 6. Øv, hvor ærgerligt, – op på hesten igen Therese… Rugbrød kan være drilske, havde du husket at prikke dem grundigt helt ned til bunden af formen, så dampen kan slippe ud? I øvrigt bliver skorpen ofte lidt blødere, hvis det næsten kolde færdige brød kommes i en plastik pose.

 7. Jonna – Velbekomme. Dejligt at du er glad for Årstiderne 🙂

  Madame – Nej, jeg skylder skylden på ovnen 😉

  Frederik – Du har så ret så ret, og så længe jeg har modgang i brødbagningen – og ikke musikken – så er det helt ok 😀

  Kagekonen – Jeg fik prikket, men måske ikke helt til bund. Plastikposen er et godt tip, tak for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Langt om længe

Endelig kom konservatoriet med en eksamensdato for min klaverprøve. Den 7.juni, klokken 16.30. Det kan jeg ikke….medmindre der…
Læs mere