Forestil jer

Man drejer til højre ved Betty Nansen, kører ned for enden af vejen. Dér ligger en gammel Frederiksberg villa. Man går ind, og bliver mødt af duft af mad, varme fra en masse mennesker. Fødselaren stråler som en sol, for der er kommet langt flere til hendes åbent hus arrangement, end hun havde forventet.
Hendes mand klapper i hænderne og beder alle om at sætte sig i stuen, med ansigtet mod flygelstuen. Han holder en lille tale, og sætter sig derefter ved tangenterne. Han bliver akkompagneret af en klarinet og en violin. De spiller et smukt Piazolla arrangement som hendes mand har arrangeret – for fødselaren elsker Piazolla.
Derefter holder violinisten en tale, hun har været veninde med fødselaren i over tyve år. Hun slutter talen af med at spille “My yiddische mama” en ufattelig smuk jødisk melodi. Fødselaren får en tåre i øjenkrogen, og alle klapper af musikken.

Der var jeg i går aftes. Jeg fulgtes med min svigermor, for hun var violinisten. Jeg er glad for jeg sagde ja til at komme med, for der var bare en så dejlig stemning!

8 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere