Til frit skue

0 delinger
0
0
0

Jeg ville godtnok synes det var surt at klikke ind på Tv2’s vejrside, og se mig selv i vand fra den værste vinkel med appelsinhud over hele baglåret….

0 delinger
24 comments
 1. Tja, jeg vil da heller ikke lægge skjul på at jeg også ser sådan ud. Men jeg ville nu alligevel synes det var surt med bikinifoto på en af de mest besøgte vejrsites på nettet 🙂
  Knus tilbage

 2. Ja, meninger er der jo heldigvis mange af. Og jeg mener faktisk, at hun er enormt smuk der med sit lille barn og appelsinhud. Hun viser jo også moderskabet og det der blandt andet sker med kroppen, når man har født. Det er nok får mig i blækhuset er, at hun sikkert synes, at det er helt ok med det billede (formentlig er det hendes mand, der har indsendt det), men det er for mig kommentarer som din, der ville vække kedafdethed. Det gør det i alle tilfælde hos mig. Stort knus herfra 😉

 3. Jeg synes nu også at det er en meget lidet flatterende vinkel. Og jeg ville også frabede mig at blive fremstillet på den måde.

  Hermed ikke sagt at hun er grim eller noget som helst, det er slet ikke det det drejer sig om. Det handler om at JEG PERSONLIGT ville hade at se mig selv sådan.
  Hvorfor ikke vælge en anden vinkel? Feks. fra siden eller hvor hun er i øjenhøjde med sit barn?

  Tsk til fotografen siger jeg bare!

 4. Hm JM, jeg siger jo på intet tidspunkt at jeg ikke bryder mig om måden hun ser ud på. Slet ikke. Jeg synes hun er en smuk kvinde, og som sagt så har min krop også buler.
  Jeg vil til hver en tid sige at en krop som hendes illustrerer en “rigtig” kvinde, frem for model fotos af “høje tynde stolper”.

  Jeg synes bare personligt at det ville fremhæve hendes kurver bedre, hvis hun stod i en anden vinkel, så det læseren ikke først så, var buler og skæv bikini – men det er jo også bare sådan jeg selv ville ha’ det hvis det var mig på billedet.
  🙂

 5. Henriette, ganske enig 🙂 I øvrigt, så skal vi snart på stranden, men appelsinhud og det hele i øvrigt. Og vi skal ha’ is!

 6. Jeanette: Jeg vil gerne bede dig om at læse min kommentar igen. Du misforstår ret åbenlyst min pointe.

  Therese: Medbring topmave! Tjek!

 7. #10
  Præcis – reflektioner! Det er ikke usædvanligt at fange sådanne skygger når man fotograferer elementer i vand – vand er jo netop stærkt reflekterende;-)

  Personligt synes jeg det er et utroligt smukt foto – det eneste der irriterer mit øje er den tanker der ligger og larmer oppe i højre hjørne.

  Jeg er overbevist om at denne kvinde er så meget i ro med sig selv at hun er fuldstændig ligeglad med hvad andre mener om hendes røv! Det kan man lissom se på hendes fantastiske holdning og smukke ryg (desuden vil jeg tro at det er et arkivfoto).
  Det interessante er måske i stedet HVORFOR det får os/nogen til at reagere på det som vi gør.

 8. Kære Henriette. Du læser tilsyneladende heller ikke mine kommentarer i den ånd de er skrevet. Hermed en opfordring til at læse dem igen. God strandtur til Jer begge – og god weekend 😉

 9. Anja – ja tankeren er lidt kedelig at se på. Og som jeg tidligere har skrevet, det er jo ikke hendes røv jeg gør mig tanker om. Det er jo tanker om hvordan jeg ville føle hvis jeg var på det billede.

  Fisker & Fernandez – det kan du ha ret i 😉

 10. Så ville det da være mere rimeligt at vise et foto af dig selv for ellers er det svært som læser at gennemskue at det slet ikke handler om refleksioner om den kvindekrop du linker til. Især din tekst taget i betragtning;-)

 11. Hm Anja, det kan jeg ikke følge dig i. Jeg forstår faktisk ikke at du kan tolke min tekst på den måde.
  Og der er i øvrigt mange billeder af mig på denne blog.

 12. Jeg har aldrig været vild med at blive fotograferet, specielt ikke når jeg næsten intet tøj har på, og hvis der var en der tog et billede og jeg senere så det lagt ud et eller andet sted, ville jeg absolut ikke bryde mig om det.
  MEN, når nu det er sagt, så vil jeg da bare sige: Vi er heldigvis alle forskelleige skabt, nogle er tykke, tynde, benet, og nogle ranglede, nogle har store babser, små, hænge osv osv, og nogle har stor numse, lille, hænge osv , appelsinhud, tør, grov osv. Det er nu engang den måde vi er skabt på, og alle er smukke på sin helt egen måde, syns jeg.
  Og nogle vil gerne fotograferes, uanset om de er det ene eller andet, og lade deres foto ses af rigtig mange, det syns jeg er fint fint.

 13. Jeg er nu ret overbevist om, at det er en privat, der har taget billedet. TV2’s vejrside bruger nemlig indsendte fotos fra private, så måske er det hendes mand, der synes den vinkel er lige præcis dén, han elsker så højt ved hende.

  Bare en tanke 😉

 14. Anja – Det har du ret i.

  Anita – Ja det ku da godt tænkes. Og man kan da ikke fortænke ham i at han synes konen er smuk – men vinklen, ja ja 😉

 15. Therese – jeg ville altså heller ikke være spor vild med at blive knipset sådan, selvom jeg sagtens kan forstå D´Damers lille snak om naturlighed, skønhed og tidens tand 🙂

 16. Sådan er verden, se blot Thereses egne billeder, hun skal se smuk ud, havde hun været grim var der næppe fokuseret på hendes ansigt / overkrop. Personligt gider jeg ikke det ræs og gider heller ikke kritisere andre, hvis jeg sagde ‘shit Therese hvordan kan du lægge sådanne billeder af dig selv ud’ havde jeg indirekte sagt at du er grim. Tro mig, når du engang får børn og det hele hænger, så kan du enten lære at acceptere det eller leve resten af dine dage og hade at blive fotograferet. Jeg ved godt hvilket valg der giver mest fred i sjælen, håber du når dertil også

 17. Anita – nemlig 🙂

  Bente – well, jeg forstår ikke hvor du vil hen med den kommentar.Og jeg tror ærlig talt ikke at du forstår mit indlæg.

  Mine egne billeder som jeg har vist, er beregnet til pressebrug, og jeg tror ærlig talt ikke at jeg sælger plader hvis der er fokus på min store røv med appelsinhud 😀 Men udover det, mener jeg ikke at det er “skønheds-billeder”. Sådan ser jeg nu engang ud fra taljen og op.
  Der er også andre billeder af mig på denne blog, enda i helfigur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere

Onsdag

Ja, jeg ved at det er fredag, men her er lidt billeder fra i onsdags. Jeg var i…
Læs mere
default_featured_image.jpg

STRAM OP DK

Altså…ja, det sner…ja det blæser…..ja…jeg kan godt forstå at flyafgange er aflyst…men at BUSSERNE ikke kører, så folk…
Læs mere