7 In udenfor

Tivoli-weeee

tivoli1.jpg
Afsted på cykel, Rosa fik den høje bestemor cykel, og der skulle lige øves lidt i hvordan man kom på og af uden at vælte 🙂
Første stop var den nye lejlighed. Jeg fik to sæt nøgler, og nogle informationer. Nu er den vores, og depositum er lige blevet overført via netbank. Yes!
tivoli2.jpg
Lupiner er en af mine yndlingsblomster. Minder mig om da jeg var lille, og legede i mormors have.

Så ud af Østerbrogade, ned langs søerne, et smut forbi en pølsevogn og ind i Tivoli. Vi tog en hurtig runde, og fandt Færgekroen hvor vi fik en øl og sladrede et par timer. Jeg havde glemt at putte solcreme på ryggen, så nu ligner den stribet bacon. Av av. Men forsiden var dækket af faktor 30…
tivoli3.jpg
Spændte!

Kasper mødte os, og så begyndte ellers forlystelsesrunden. Jeg har højde og “på hovedet” skræk, så jeg var den der nød solen (på forsiden) og passede på tasker. De hyggede sig som to børn, og havde i fem timer smil fra øre til øre.
tivoli5.jpg
Ingen vej tilbage.
tivoli6.jpg
Weee! Rosa med åbent ansigt!
tivoli8.jpg
Så en tur i “gyngerne”
tivoli9.jpg
De sagde det var meget “peaceful”. Ja sikkert, jeg ville skide i bukserne!!!

Jeg fik ved otte tiden, lokket dem til aftensmad. Stegt rødspætte med nye kartofler, persillesovs og agurkesalat inde på Færgekroen. Jeg synes absolut det er det bedste sted i Tivoli, og deres øl er god. Dejlig stemning og god udsigt.
tivoli10.jpg
Da vi havde spist var det blevet mørkt, og vi tog runden igen så Rosa kunne se de smukke lys. De fik også lige to ture mere i det gyldne tårn.

Vi faldt i søvn med det samme vi lagde os i vores seng!

Nu er Rosa sendt afsted med krak og cykel, til Amager Strandpark. Vi mødes igen engang i aften. NU skal jeg øve. Skal vist noget vigtigt på torsdag….

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Trine
  søndag 1. juni 2008 at 13:33

  Lyder som en dejlig Tivoli-tur 🙂

 • Reply
  Madame
  søndag 1. juni 2008 at 13:46

  Sikke en dag, det lyder bare helt skønt! Jeg havde også holdt mig på jorden og ladet de andre om forlystelserne, hvis jeg havde været med. Jeg puster på din stribede ryg – og ønsker held og lykke med eksamen, det er vist på torsdag, ik’?

 • Reply
  judith
  søndag 1. juni 2008 at 17:53

  Sikke en dejlig aften i har haft.
  Jeg ville også have holdt dig med selskab nede på jorden skal jeg da lige sige:-)

 • Reply
  Lene
  søndag 1. juni 2008 at 20:03

  Tivoli, jeg må snart derover 🙂
  held og lykke på torsdag 🙂 og nyd kransekagekonfekten bagefter 😉

 • Reply
  Marianne's mening
  søndag 1. juni 2008 at 20:42

  Vejret var jo virkelig godt til sdåan en tovoli tur, trods rød ryg i dag 😉

  Maden ser lækker ud!

  Jeg håber, at vi måske snart mødes tivoli 😉

 • Reply
  Rikke
  mandag 2. juni 2008 at 08:41

  Sommer i Tivoli er bare livet – intet mindre : )

 • Reply
  BenteH
  mandag 2. juni 2008 at 10:57

  Øv Øv Øv og attter Øv …..dig nu hver dag, for på torsdag sidder jeg på første parket med smil om læben og glæde i maven. Jeg ved jo hvad du kan, så JEG er ikke nervøs.
  Krams og knæk:Pap-Mormor

 • Leave a Reply